Accountmanager / projectregisseur

OCD Opleidingen zoekt een enthousiaste, proactieve projectregisseur en studieadviseur die ons team komt versterken! OCD Opleidingen is een toonaangevende opleider in Nederland, met een team van 17 medewerkers en meer dan 110 specialisten. Samen bieden wij klantgerichte trainingen op maat in verschillende talen en Microsoft-programma's, management en E-learning. Met ons hoofdkantoor in Deventer en meer dan 20 leslocaties in midden en zuid Nederland, werken we hard om onze klanten een 9+ ervaring te bieden.

Wat wordt je rol

Als onze nieuwe collega ben jij verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van trainingen en heb je een belangrijke rol in het salesproces. Je voert ook intakegesprekken waarin je klanten adviseert over de juiste aanpak voor hun training. Je bent het aanspreekpunt voor trainers, klanten en cursisten en zorgt ervoor dat alle randvoorwaarden voor de training optimaal zijn. Dit omvat onder andere het matchen van trainers en cursisten en het waarborgen van de kwaliteit door middel van evaluaties en relatiebeheer. 

Je bent een echte spin in het web en weet moeiteloos meerdere ballen tegelijk hoog te houden. Je hebt ervaring in accountmanagement/relatiebeheer en houdt van korte directe lijntjes. Je hebt een proactieve, enthousiaste houding en flexibiliteit is je tweede natuur. Je denkt in oplossingen en gebruikt feedback voor je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb je een (aantoonbaar) hbo werk- en denkniveau en ben je beschikbaar voor 32-40 uur per week.

En zo kan jouw werkdag eruit zien:

Je start de dag met het openen van Teamleader. Hierin staat alle informatie over onze klanten, cursisten en projecten. Zo zie je hier dat je een aantal intakes hebt welke je nog moet voorbereiden. Je pakt een kop koffie en bekijkt de tests die de cursisten gemaakt hebben zodat je in de intake hier verder op in kan gaan. De intake is de start van het studieadvies. Je luistert wat de vraag is en adviseert over het vervolg. Dit advies vertaal je in een plan van aanpak en offerte die je naar de klant stuurt. Nadat je geluncht hebt met je collega’s ga je aan de slag met het nabellen van de offertes. Indien nodig maak je een nieuwe of aangepaste offerte. Of misschien moet je deze dag ook nog afreizen naar een OCD locatie in het land.

Werken bij OCD Opleidingen 

Wij geloven dat plezier hebben in je werk en werkomgeving de basis vormt voor succes. Als jij het leuk vindt om deel uit te maken van ons groeiende, gezellige team en te werken aan de verdere uitbreiding van OCD Opleidingen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij je bieden

Wij bieden jou niet alleen een leuke en uitdagende functie binnen een supergezellig team, maar nog veel meer. Zo krijg je bij ons een tijdelijk contract voor 32-40 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Daarnaast bieden wij jou een marktconform salaris en vakantiegeld, en maar liefst 5 weken vakantie per jaar.

Maar dat is nog niet alles, want wij dragen ook bij aan jouw pensioenopbouw bovenop je brutosalaris. Verder organiseren wij regelmatig teamuitjes en borrels, zodat jij ook buiten werktijd kunt genieten van het gezellige team.

En wat dacht je van onze supergave werkplek in het centrum van Deventer? Hier kun jij elke dag weer met plezier naartoe gaan. En als klap op de vuurpijl bieden wij een dagindeling die past bij jouw ritme. Zo zorgen wij dat jij je optimaal kunt focussen op jouw werkzaamheden en tegelijkertijd een goede balans hebt tussen werk en privé.

Enthousiast?

Klinkt dit als de perfecte baan voor jou? Solliciteer dan nu door je sollicitatie te sturen naar info@ocdopleidingen t.a.v. Caroline Lamers en kom ons team versterken!