Microsoft training basis Excel:

Individuele training op maat

Doelgroep
Deze training is geschikt voor personen met weinig tot geen kennis van MS Excel die hun vaardigheden op dit gebied verder willen ontwikkelen ten behoeve van het werk. Kennis en ervaring met de computer en een ander office product is wel raadzaam.

Omschrijving
In deze training leer je de basisbeginselen van Excel. We doorlopen de belangrijkste en meest gebruikte functionaliteiten van Excel. Je leert wat een spreadsheet is en wat er handig aan is.
 
MS Excel kent een paar basis trucjes die snel geleerd zijn maar waar je veel profijt van kan hebben in je werk. Je leert om een tabel te maken en te vullen met gegevens. Natuurlijk leer je ook hoe de inhoud van een Excel blad op een nette manier kan worden opgemaakt zodat het een herkenbaar en professioneel document wordt. Onderwerpen die aan bod komen:
 
  • Rijen, cellen, kolommen, opmaak en celeigenschappen.
  • Functies en formules zoals SOM, ALS en de vulgreep.
  • Filteren van gegevens, sorteren van data en het maken van een simpele grafiek.

Lesvormen
De individuele training gaat uit van een 1 op 1 situatie tussen deelnemer en trainer. De leerdoelen van de deelnemer staan hierbij centraal. Deze persoonlijke manier van werken geeft je de mogelijkheid om in zeer korte tijd flinke stappen te zetten. Daarnaast worden de lesdata en de lestijden volledig aangepast aan jouw agenda.
 
Na afronding van de training ontvang je een deelnamebewijs waar precies op staat wat je tijdens de trainingsuren hebt behandeld. 

Deelnamebewijs

Aan het einde van de training ontvang je een deelnamebewijs met daarop alle onderdelen die je tijdens de training behandeld hebt. De lesdata en de lestijden worden volledig aangepast aan jouw agenda.


Locatie
De Microsoft training basis Excel kan door heel Nederland op locatie worden gegeven. OCD Opleidingen heeft locaties verspreidt over het hele land en zo is er altijd een locatie in de buurt te vinden. Ook is het mogelijk de training gedeeltelijk of geheel online te volgen. 

Data en tijden
De startdatum van de training is altijd maatwerk en wordt in overleg met jou bepaald. Indien je gebruik maakt van het STAP-budget dan mag je op zijn vroegst 28 dagen na de dag van het aanvragen van de subsidie starten. Je moet uiterlijk 3 maanden na de aanvraag van de subsidie gestart zijn. 


Investering
De individuele training Microsoft basis Excel bestaat uit totaal 9 uur, die in overleg met jou worden verdeeld over lessen van 2 tot 3 uur.  De kosten hiervan zijn €1.090,- inclusief lesmaterialen en screening van de trainer en exclusief btw. Voorafgaand ontvang je vrijblijvend een intake en screening om jouw Excel-niveau en ontwikkelbehoefte in kaart te brengen. 

Reviews