Microsoft training Office 365:

Individuele training op maat

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor mensen die de basisbeginselen van Microsoft 365 (voorheen Office 365) onder de knie willen krijgen zodat ze deze optimaal in kunnen zetten in hun werk. Microsoft 365 is de online versie van het Microsoft Office pakket. We doorlopen de belangrijkste en meest gebruikte functionaliteiten van de Microsoft 365 producten. 


Omschrijving

Alle Microsoft 365 producten kennen basis trucjes die snel geleerd zijn maar waar je veel profijt van kan hebben. Daarom behandelen we in deze training de diverse producten en schenken we extra aandacht aan de onderwerpen waar jij in jouw werk het meest mee te maken hebt. In de Microsoft Microsoft 365: individuele training op maat komen veel onderwerpen aan bod. Zo kan je denken aan:

  • Microsoft 365 (algemeen en navigatie);
  • Word (basis);
  • Excel (basis);
  • Outlook (basis);
  • Teams (basis);
  • Onedrive (basis);
  • SharePoint (basis);
  • OneNote. 

Lesvormen
De individuele training gaat uit van een 1 op 1 situatie tussen deelnemer en trainer. De leerdoelen van de deelnemer staan hierbij centraal. Deze persoonlijke manier van werken geeft je de mogelijkheid om in zeer korte tijd flinke stappen te zetten. Daarnaast worden de lesdata en de lestijden volledig aangepast aan jouw agenda.
 
Na afronding van de training ontvang je een deelnamebewijs waar precies op staat wat je tijdens de trainingsuren hebt behandeld. 

Deelnamebewijs

Aan het einde van de training ontvang je een deelnamebewijs met daarop alle onderdelen die je tijdens de training behandeld hebt. De lesdata en de lestijden worden volledig aangepast aan jouw agenda.


Locatie
De Microsoft training Office 365: indivuele maatwerk training kan door heel Nederland op locatie worden gegeven. OCD Opleidingen heeft locaties verspreidt over het hele land en zo is er altijd een locatie in de buurt te vinden. Ook is het mogelijk de training gedeeltelijk of geheel online te volgen. 

Data en tijden
De startdatum van de training is altijd maatwerk en wordt in overleg met jou bepaald. Indien je gebruik maakt van het STAP-budget dan mag je op zijn vroegst 28 dagen na de dag van het aanvragen van de subsidie starten. Je moet uiterlijk 3 maanden na de aanvraag van de subsidie gestart zijn. 


Investering
De individuele training Microsoft Office 365 bestaat uit totaal 9 uur, die in overleg met jou worden verdeeld over lessen van 2 tot 3 uur.  De kosten hiervan zijn €1.090,- inclusief lesmaterialen en screening van de trainer en exclusief btw. Voorafgaand ontvang je vrijblijvend een intake en screening om jouw Microsoft Office Suite niveau en ontwikkelbehoefte in kaart te brengen. 

Reviews