Microsoft training Visual Basic:

Individuele training op maat

Doelgroep

De Microsoft training Virtual Basics: individuele training op maat helpt jou je VBA skills’ verbeteren. Heb je moeite met Visual Basic of Visual Basic for Applicaties? Je bent niet de enige. De afgelopen jaren hebben duizenden mensen hun Microsoft Of jij nu een beginner, gevorderd of vergevorderd bent; we hebben Microsoft VBA trainingen voor iedereen.

 


Omschrijving
In deze training ontwikkel jij je vaardigheden op het gebied van VBA. We doorlopen de belangrijkste en meest gebruikte functionaliteiten van VBA en brengen jouw praktijkvragen in. Je leert (meer) over wat VBA is en wat er handig aan is.
 
VBA kent een paar basis trucjes die snel geleerd zijn maar waar je veel profijt van kan hebben. Je leert om een eenvoudig script te maken en uit te voeren. Onderwerpen die bijvoorbeeld aan bod kunnen komen zijn:
  • Een macro maken met de macrorecorder in Excel en Word
  • De Editor/ eerste procedure maken
  • Interactieve procedures schrijven
  • Variabelen gebruiken (I)
  • Programmeren – Beslissingsstructuren
  • Programmeren- Loops (herhalingsstructuren)
  • VBA Functies toepassen
  • Functieprocedures maken en toepassen
  • Foutafhandeling
  • UserForms – Inleiding

Lesvormen
De individuele training gaat uit van een 1 op 1 situatie tussen deelnemer en trainer. De leerdoelen van de deelnemer staan hierbij centraal. Deze persoonlijke manier van werken geeft je de mogelijkheid om in zeer korte tijd flinke stappen te zetten. Daarnaast worden de lesdata en de lestijden volledig aangepast aan jouw agenda.
 
Na afronding van de training ontvang je een deelnamebewijs waar precies op staat wat je tijdens de trainingsuren hebt behandeld. 

Deelnamebewijs

Aan het einde van de training ontvang je een deelnamebewijs met daarop alle onderdelen die je tijdens de training behandeld hebt. De lesdata en de lestijden worden volledig aangepast aan jouw agenda.


Locatie
De Microsoft training Visual Basic kan door heel Nederland op locatie worden gegeven. OCD Opleidingen heeft locaties verspreidt over het hele land en zo is er altijd een locatie in de buurt te vinden. Ook is het mogelijk de training gedeeltelijk of geheel online te volgen. 

Data en tijden
De startdatum van de training is altijd maatwerk en wordt in overleg met jou bepaald. Indien u gebruik maakt van het STAP-budget dan mag je op zijn vroegst 28 dagen na de dag van het aanvragen van de subsidie starten. Je moet uiterlijk 3 maanden na de aanvraag van de subsidie gestart zijn. 

 


Investering
De individuele training Microsoft Visual Basics bestaat uit totaal 9 uur, die in overleg met jou worden verdeeld over lessen van 2 tot 3 uur.  De kosten hiervan zijn €1.345- inclusief lesmaterialen en screening van de trainer en exclusief btw. Voorafgaand ontvang je vrijblijvend een intake en screening om jouw Excel-niveau en ontwikkelbehoefte in kaart te brengen. 

Reviews