Over ons

Historie

HISTORIE

 

OCD Opleidingen is opgericht op 1 januari 2001 als OpleidingsCentrum Deventer (O.C.D.), aan de Schonenvaardersstraat 14 te Deventer. De start van O.C.D. was volledig gericht op om- en bijscholing van werkenden, maar voornamelijk werkzoekenden. In de beginjaren was arbeidsvoorziening en later het UWV de grootste opdrachtgever.

 

Vanaf 2002 is O.C.D. zich meer en meer gaan specialiseren als bedrijfsopleider gericht op administratieve en secretariele opleidingen en trainingen. Na de overname van OCD, in 2005, door Micha te Wieske is het roer binnen O.C.D. definitief omgegaan. Naast de naamsverandering in OCD Opleidingen is de koers definitief verlegd richting het bedrijfsleven.

 

OCD Opleidingen is in de jaren 2005 tot 2015 uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van Taal- en Microsoft trainingen binnen Oost Nederland. Vanuit de vestigingen Deventer en Hengelo en de projectlocaties in Almelo en Zwolle zijn diverse grote projecten uitgevoerd voor bedrijven en organisatie in de Industrie, Zorg, Onderwijs en Overheid.

OCD OPLEIDINGEN
Maatwerk in talen en Microsoft trainingen