OCD Opleidingen
Kom bij ons je grenzen verleggen

STICHTING DE PARABOOL

 

Bij Stichting de Parabool ondersteunen we kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Met kleinschalige woon, werk- en dagbestedingslocaties in de regio Zuidwest Overijssel richt De Parabool zich op ontplooiing, sociale contacten en integratie in de samenleving. Ook bieden wij ondersteuning in eigen omgeving. Thuis, op school of op het werk. 

 

De mens centraal
Om goede zorg en ondersteuning te bieden blijven we trouw aan onze basis-ambitie en stellen we de mens te allen tijde centraal. Mede hierdoor heeft De Parabool betrokken en bevlogen medewerkers, die hun werk gepassioneerd en met volle overtuiging uitvoeren. Dat betekent dat je als cliënt de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. De Parabool heeft niet voor niets twee keer (in 2010 een 10e plek en in 2013 een 6e plek!) in de top 10 beste werkgevers van Nederland gestaan. 

Een veilig thuis

We hechten er waarde aan dat iedereen zich bij ons veilig, gewaardeerd en thuis voelt. Gewoon jezelf kunnen zijn; de enige manier om volledig tot je recht te komen.

Waarom een training van OCD Opleidingen?