Taaltraining Frans:

Individuele training op maat

Doelgroep
Deze training is bestemd voor iedereen die op zakelijk vlak met enige regelmaat in contact komt met de Franse taal. Je beschikt wel over basiskennis, maar je hebt moeite om de Franse taal te gebruiken in het werk.

Omschrijving
Onze lesvormen gaan altijd uit van de persoonlijke wensen en behoeften van de deelnemer zodat de opgedane kennis- en vaardigheden optimaal kunnen worden ingezet in het werk. Tijdens een screening of intake start je met het opstellen van persoonlijke leerdoelen. Gedurende de gehele training staan deze doelen centraal. In de les werk je samen met een professionele trainer aan het behalen van deze doelen.
 
Voorafgaand aan het intakegesprek nemen we ook een taaltest af. Met die taaltest krijgen we een indicatie van jouw startniveau en kan beter worden ingeschat wat nodig is. Wanneer je de training wilt volgen in combinatie met het STAP-budget kijken we extra naar de taaltest. Een voorwaarde voor toekenning van de STAP-subsidie is namelijk dat de training minimaal op B1-niveau plaatsvindt. Dat betekent dat je nu op A2 niveau of hoger zit. 
 
Deze training is onderdeel van onze Cursus Frans. Binnen OCD Opleidingen geloven wij in de kracht van leren vanuit het individu. Uniek aan onze trainingen is het persoonlijke karakter.

Lesvormen
De zakelijke individuele training Frans gaat uit van een 1 op 1 situatie tussen deelnemer en trainer. De leerdoelen van de deelnemer staan hierbij centraal. Deze persoonlijke manier van werken geeft je de mogelijkheid om in zeer korte tijd flinke stappen te zetten. Aan het einde van de training ontvang je een deelnamebewijs met daarop alle onderdelen die je tijdens de training behandeld hebt. De lesdata en de lestijden worden volledig aangepast aan jouw agenda. 

Deelnamebewijs
Aan het einde van de training ontvang je een deelnamebewijs met daarop alle onderdelen die je tijdens de training behandeld hebt. De lesdata en de lestijden worden volledig aangepast aan jouw agenda.

Locatie
De individuele training zakelijk Frans kan door heel Nederland op locatie worden gegeven. OCD Opleidingen heeft locaties verspreidt over het hele land en zo is er altijd een locatie in de buurt te vinden. Ook is het mogelijk de training gedeeltelijk of geheel online te volgen. 

Data en tijden
De startdatum van de training is altijd maatwerk en wordt in overleg met jou bepaald. Indien je gebruik maakt van het STAP-budget dan mag je op zijn vroegst 28 dagen na de dag van het aanvragen van de subsidie starten. Je moet uiterlijk 3 maanden na de aanvraag van de subsidie gestart zijn. 


Investering
De individuele training zakelijk Frans bestaat uit 14 lessen van 1,5 uur, totaal gaat het om 21 uren 1 op 1 training. De kosten hiervan zijn €2.595,- inclusief lesmaterialen en exclusief btw. Voorafgaand ontvang je vrijblijvend een intake en screening om jouw taalniveau en ontwikkelbehoefte in kaart te brengen. 

Reviews