Zakelijk Duits Almere

Snel Duits leren in Almere

 • Jouw eigen persoonlijke trainer
 • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
 • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen
Cursus Duits Enschede

Cursus Duits Almere

De kortste weg naar zelfverzekerd Duits spreken in Almere

Er lijkt maar weinig verschil tussen de Nederlands en de Duits taal. Tenminste dat denkt men buiten Nederland. Wij weten wel beter. Duits leren spreken is een behoorlijke uitdaging. Zeker zakelijk Duits. Ten eerste zijn er behoorlijk veel verschillen tussen de Duitse en Nederlandse grammatica. Maar ook de uitspraak is behoorlijk anders. Natuurlijk helpt het dat we buren zijn en er op taalniveau een verwantschap bestaat.

Om het niveau van een zelfverzekerde Duits sprekende zakenpartner te bereiken kost gewoonweg tijd en inzet. Maar OCD Opleidingen zou OCD Opleidingen niet zijn als wij je daar niet bij willen helpen. Tijdens een cursus van OCD Opleidingen in Almere gaan we samen deze uitdaging aan. Onze professionele trainers gaan samen met jou aan de slag om je zakelijke Duits te verbeteren. Tot een niveau waar je zelf niet van zou kunnen dromen.

Via intake naar persoonlijk plan

Om op een zakelijke Duits niveau te komen moet je weten waar je aan begint en uitzoeken welke weg voor jou de beste is. Iedereen is anders en iedereen leert anders. Daarom bieden wij maatwerkcursussen op individuele basis. Op die manier kunnen we direct aansluiten op jouw wensen en behoeften en lesgeven op jouw niveau.

Via een uitgebreide intake, die we altijd kosteloos en vrijblijvend aanbieden gaan we samen in kaart brengen hoe jouw ideale cursus eruit moet zien. Ten eerste brengen we via een online vragenformulier jouw wensen en behoeften in kaart. Daarna gaan we via een online taaltest jouw niveau meten. Tot slot volgt er een (online) gesprek met een van onze gespecialiseerde medewerkers. Daarin bespreken we de uitkomsten van het vragenformulier en jouw taaltest. Samen kijken we naar uitdagingen en naar zaken die de training juist kunnen versnellen. Aan het einde van deze intake ontvang je van ons een compleet persoonlijk leerplan met offerte.

Zakelijk Duits

Onze trainingen richten zich op zakelijk gebruik. Dat kan best een algemene cursus zijn, maar het doel is altijd zakelijk georiënteerd. Daarnaast hebben we veel specifieke cursussen zoals technisch Duits, juridisch Duits of juist financieel Duits.

Praktijkgerichte aanpak

De beste basis voor een zakelijke cursus op maat is jouw eigen praktijk. Door onze persoonlijke aanpak is dat mogelijk. Naast een gedegen lesmethode, met online en interactieve onderdelen nemen we jouw dagelijkse praktijk op in de lesstof. Dat kunnen e-mails zijn, rapporten of het oefenen van een specifieke presentatie of telefoongesprekken. 

Cursus Duits in Almere

Van beginner tot gevorderd, van technisch tot financieel en van lezen tot spreken of van luisteren tot schrijven, bij OCD Opleidingen in Almere zijn we thuis in alle zakelijke taalcursussen Duits. Naast een mooi lespakket beschikken wij ook over een moderne en prettige leslocatie. Aan de Veluwezoom kun je naast het volgen van jouw cursus ook terecht voor een heerlijke kop koffie of een mooie lunch.

Vraag vandaag nog jouw gratis intake aan en we zien je snel bij OCD Opleidingen voor jouw cursus Duits in Almere.

Gratis intake gesprek
Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk engels leeradvies.

** Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

  Waarom een taaltraining Engels van OCD Opleidingen?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie