Maatwerk in Management

Leiderschap en opleidingsmanagement

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen
Leiderschap en opleidingsmanagement

Maatwerk in Management

Op zoek naar een plek om talent te verbeteren

Heb je moeite met het verder ontwikkelen van je persoonlijke groei? Wil jij jouw managementvaardigheden verder aanscherpen of mis je een sterke controle over jouw tijd en de taken die je uitvoert? Je bent niet de enige. De afgelopen jaren hebben duizenden mensen hun ’management skills’ verbeterd met onze trainingen. Of jij nu een beginner, gevorderd of vergevorderd bent; we hebben management trainingen voor iedereen. Ben je benieuwd hoe goed je managementvaardigheid op dit moment is? Dan raden we je aan om een gratis managementvaardigheid test uit te voeren.

Lessen in Leiderschap

Leiderschap is een management vaardigheid die je kunt ontwikkelen. Leiderschap kan je leren, verbeteren en ontwikkelen. De wens om te ontwikkelen start bij jezelf en dat vandaag nog. Om een goede manager te worden of een echte leider is het van belang om eerst jezelf goed te kennen. Wie ben jij? Wat drijft jou? En belangrijker nog, over welke leiderschapskwaliteiten beschik jij en hoe kun je deze toepassen. Op al deze vragen ga je antwoorden zoeken tijdens de training Lessen in Leiderschap. In een tweeledig individueel programma, altijd volledig op maat, ga jij met jouw persoonlijke mentor in op jouw lessen in leiderschap. Wij geloven in het toepassen in de praktijk. In het tweede deel ga je dan ook aan de slag met jouw praktijksituatie. Naast een overweldigend inzicht in je eigen handelen krijg je met deze training grip op dagelijkse praktijksituaties. Kortom een traject gericht op het toepassen in de praktijk.

Opleidingsmanagement

Hoe zet je moderne leermiddelen in binnen jouw organisatie? Welke opleidingsstructuren kunnen wij het beste toepassen voor onze medewerkers? En hoe zorgen we dat onze medewerker mee kunnen met de snelle veranderingen van deze tijd. Vragen waarop onze trainingen opleidingsmanagement antwoord geven. Op basis van een persoonlijk en individueel lesprogramma kunnen onze opleidingskundigen jou helpen met het invullen van de antwoorden. Er zijn verschillende theoretische modules over het leren binnen organisaties en de manier waarop kennis en kunde overgebracht, gedeeld en geborgd kan worden. Hiermee vang je de essentie van leren binnen organisaties die binnen de meer praktijkgerichte modules toegepast kan worden. Opleidingsmanagement bestaat voor een groot deel uit doen. Bedenken, toepassen, verbeteren en weer toepassen. Bij de praktijkonderdelen komen onderdelen als leergedrag van volwassenen, brein en leren, moderne leerstrategieën, blended learning en digitale didactiek aan bod. Naast de theorie en de praktische toepassing kun je bij OCD Opleidingen ook terecht voor de ontwikkeling van moderne e-learning modules.

Gratis intake gesprek
Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk management leeradvies.

** Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.
Bel voor meer informatie

Ons aanbod cursussen en trainingen

Waarom een Managementtraining van OCD Opleidingen?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie

Volg OCD Opleidingen ook op sociale media: