Werken bij OCD Opleidingen

Vacatures


  • Klein teamgrote prestaties
  • Leren van elkaar en met elkaar
  • Bijzondere collega's en ervaringsdeskundigen
Informatie aanvragen

Werken bij OCD Opleidingen

Met een team van 17 medewerkers en ruim 100 specialisten (freelance) geven wij vorm en inhoud aan onze maatwerktrainingen op het gebied van talen zoals Engels, Nederlands, Duits en diverse Microsoft trainingen met onder andere Sharepoint en Excel. Ook geven we trainingen op het gebied van management. En natuurlijk zijn we ook volop bezig met digitaal leren, oftewel E-learning.

We hebben ons hoofdkantoor in Deventer. Vanuit ons schitterende pand in hartje Deventer werken we iedere dag keihard om onze klanten een 9+ ervaring te geven. Daarnaast hebben we ruim 26 leslocaties verdeeld over Midden- en Zuid-Nederland.

Kijk maar eens binnen in onze locatie in Deventer

Deventer Deventer Deventer

Wij vinden het vooral belangrijk dat je plezier hebt in je werk en werkomgeving. Wij zeggen vaak dat veel vaardigheden aan te leren zijn, maar plezier is niet aan te leren. Dat is een gevoel, een beleving over je werk, je collega’s en over de werkplek. En wij vinden het belangrijk dat je dat ervaart. Als je het prettig en leuk vindt om in een klein team mee te werken aan verdere uitbreiding van OCD Opleidingen, je het super leuk vindt om met je collega’s tussen de middag een broodje te eten en af en toe een borrel te pakken dan ga je het bij ons echt leuk vinden.

Daag jezelf uit

Volg OCD Opleidingen ook op sociale media: