Microsoft training op Maat

Training voor eindgebruikers

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen
Microsoft trainingen op maat

Op zoek naar een plek om jouw Microsoft skills te verbeteren?

Ik gebruik maar een paar procent van alle mogelijkheden. Dat is wat we vaak horen van nieuwe deelnemers tijdens een intakegesprek. En dat klopt in negen van de tien gevallen. Microsoft is werelds grootste software bedrijf met zo veel verschillende toepassingen, mogelijkheden en voordelen. Maar hoe vind je daarbinnen de juiste combinatie voor jou en jouw werk? Met die vraag kunnen wij je verder helpen. Een computer moet je werk makkelijker maken. Een programma moet jou ondersteunen in je werkzaamheden. Door de juiste tips en trics te kennen en toe te passen kun je veel sneller en makkelijk werken. Of het nou binnen Microsoft Excel, ShapePoint of Teams is. Bij OCD Opleidingen gaan we uit van jouw doelen en wensen en kijken we bij de start naar jouw instapniveau. We leren je precies dat wat je moet weten. Zo kun je snel en relatief eenvoudig grote stappen zetten.  

Training Excel

Momenteel een van de meest gebruikte Microsoft producten. Maar het is lang niet vanzelfsprekend dat je hier makkelijk en vlot mee uit de voeten kunt. Excel is een breed en op onderdelen complex programma. Juist omdat het zo veelzijdig is is het ook een van de producten die jouw werk een stuk makkelijker kan maken. Naast grafieken en tabellen en formules wordt Excel steeds vaker gebruikt om Big Data te verwerken, bijvoorbeeld via Power Pivots of via Power BI. Stuk voor stuk onderdelen binnen Excel die data analyse en data verwerking makkelijker maken. Maar ook als je de administratie op orde wilt brengen kan Excel perfect uitkomst bieden. Kortom een pracht programma om jezelf in te verbeteren.

Training SharePoint

De nieuwe en toekomstgerichte productlijn van Microsoft. Een complex en veelzijdig product. Met SharePoint kun je websites bouwen, intranetten en gehele organisatie flows bouwen. In het gebruik niet altijd het makkelijkste product. Gedegen kennis van zaken en weten wat je doet is geen overbodige luxe bij het gebruik van SharePoint. Binnen OCD Opleidingen kunnen we jou op maat ondersteunen in het gebruik van SharePoint. Dat kan via een van onze trainingen op maat, of via een workshop voor jouw gehele organisatie.

Training Office 365

Met de online versie van het beroemde Office pakket kun je veel kanten op. Van Word, tot Excel en van PowerPoint tot Acces. Oftewel van schrijven tot rekenen en van presenteren tot rapporteren. En dat allemaal in de cloud. Kortom geen programma’s op jouw laptop op computer, maar gewoon volledig online. Ook hier is kennis van zaken op zijn plaats, zodat je snel en efficiënt kunt werken.

Training Office Suite

Nog steeds een van de meest verkochte software pakketten in de wereld. Word, Outlook, Excel en PowerPoint. Stuk voor stuk programma’s die vrijwel iedereen dagelijks gebruikt. En toch blijkt uit onderzoek dat slechts 25% van alle functionaliteiten worden gebruikt. Als je daar over nadenkt dan weet je al snel dat er nog veel te winnen valt. Kom eens langs voor een gratis intake, waarbij we samen met jou kijken naar de mogelijkheden die een training Microsoft Office jouw kan brengen.

Training VBA (Visual basics voor aplicaties)

De meest complexe, maar ook de meest complete vorm van werken met de Office producten. Met VBA leer je om zelf binnen Word, Excel of Acces te programmeren. Op basis van de programmeertaal Visual Basics leer je om zelf commando’s te schrijven voor een of meerdere Microsoft Office producten. Zo verdwijnen de grenzen van het Excel pakket, wantje gaat zelf een nieuwe grens maken. Wil jij jezelf verder verdiepen, verbeteren of uitdagen dan is een Microsoft training van OCD Opleidingen een goed idee. Met onze professionele trainers werken we dagelijks aan de nieuwste trainingen.

Gratis intake gesprek
Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk Microsoft leeradvies.

** Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.
Bel voor meer informatie

Waarom een Microsoft training van OCD Opleidingen?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie

Volg OCD Opleidingen ook op sociale media: