Zakelijke taaltrainingen op maat

Kom bij ons een zakelijke taal leren

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen

Wil jij zelfverzekerder worden in een andere taal?

Heb je moeite met lezen, verstaan of spreken van een vreemde taal? Je bent niet de enige. De afgelopen jaren hebben duizenden mensen hun ’taal skills’ verbeterd met onze trainingen. Of jij nu een beginner, gevorderd of vergevorderd bent; op verschillende locaties in het land bieden we op maat gemaakte taaltrainingen aan voor het Nederlands en verschillende buitenlandse talen. Op deze manier zorgen we er samen voor dat jij jouw gekozen taal zo onder de knie krijgt. Maar welke cursussen bieden we eigenlijk aan?

Cursus Nederlands

Het is voor veel mensen niet even vanzelfsprekend de Nederlandse taal machtig te zijn. Vind jij het lastig om Nederlands te schrijven, te spreken of te verstaan? Met onze cursussen Nederlands gaan we er samen voor zorgen dat jij jouw Nederlands in een mum van tijd verbetert. Is Nederlands niet je moedertaal, maar wil je het graag als tweede taal erbij leren? Geen punt! In de cursus Nederlands gaan we samen aan de slag met de basis van de Nederlandse taal.

Cursus Engels

Het is misschien wel de belangrijkste taal op de wereld: Engels. Op school, op het werk, op televisie of online; overal in ons dagelijks leven krijgen we te maken met de Engelse taal. OCD Opleidingen op verschillende manieren een cursus Engels aan om jouw taalvaardigheid een boost te geven.

Cursus Duits

Veel Nederlanders hebben in hun dagelijkse leven met de Duitse taal te maken. Denk jij dat jouw Duits wel een opkikkertje kan gebruiken? Dan zit je met onze cursus Duits goed. Of het nou voor werk is, als hobby of om met Duitse familie te kunnen communiceren, voor elke situatie hebben wij een cursus op maat. Op deze manier spreek jij straks vloeiend Duits met onze Oosterburen!

Cursus Frans

Heb jij voor je werk veel te maken met de Franse taal? Of wil jij je Frans verbeteren voor de jaarlijkse zomervakantie? Met onze cursus Frans kan het allemaal. In verschillende cursussen gaan we aan de slag met jouw spreek-, lees-, en schrijfvaardigheid. Of je nou een beginner of al verder gevorderd bent; bij OCD Opleidingen ben je voor het verbeteren van je Frans op de juiste plek.

Cursus Spaans

¡Hola! Net als Frankrijk is Spanje een populair vakantieland onder Nederlanders. Bovendien krijgen steeds meer Nederlanders ook op hun werk te maken met de Nederlandse taal. Ben jij op zoek naar een geschikte plek om het Spaans onder de knie te krijgen. Bij OCD Opleidingen bieden we een cursus Spaans op verschillende manieren aan om jou hierbij te helpen!
Gratis taalvaardigheid test
Test je Taalvaardigheid en krijg gratis persoonlijk advies van onze docenten
Bel voor meer informatie

Ons aanbod cursussen en trainingen

Waarom een taaltraining van OCD Opleidingen?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie

Volg OCD Opleidingen ook op sociale media: