logo
Klantwaardering: 8.7
Kom bij ons zakelijk Engels leren

Cursus Engels in Den Bosch

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • Mooie Locatie in Den Bosch aan de Bruistensingel 400 of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Je zelfvertrouwen vergroten in het Engels

Krijg persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk
leeradvies en ontdek hoe we je kunnen helpen.
Of, bekijk cursusaanbod

De snelste weg om jouw Engels te verbeteren in Den Bosch!

Op zoek naar een cursus Engels in Den Bosch? Een zakelijke mail versturen, een presentatie geven, een telefoongesprek met een klant; allemaal voorbeelden van communicatiemomenten die waar je ruis kan ervaren omdat je Engels niet helemaal optimaal is. Weet je gerust dat je hier absoluut niet de enige in bent. 

Een cursus Engels zorgt er daarnaast voor dat je je zelfverzekerder gaat voelen, meer durft, hierdoor je Engels meer gaat gebruiken en zo beter wordt in je Engelse taalvaardigheden.


Bekijk al onze Engelse taalcursussen in Den Bosch

Cursus Engels in Den Bosch

Volgens ons is het bij een Engelse taaltraining het belangrijkste dat onderzocht wordt wat jij precies nodig hebt. Dit is belangrijk omdat jij als persoon uniek bent, je op een specifieke manier leert, maar ook specifieke behoeften hebt. We stellen daarom jouw leervraag centraal.

Wij geloven in de kracht van maatwerk, dus geen vaststaande cursus Engels via een vaste methode. Hoe wij dit doen? Dit doen wij allereerst door middel van een persoonlijk en vrijblijvend intakegesprek. We kijken naar jouw wensen en behoeften, overige randvoorwaarden zoals agenda, lestijden en locatie. Jouw leervraag is hierbij altijd het belangrijkste. We laten je een test maken waarmee we jouw Engelse taalniveau kunnen bepalen. Al deze punten zijn van belang om tot een goed advies te komen wat jij nodig hebt.

Aan de hand van het gesprek stellen we een persoonlijk opleidingsplan op. Wanneer je akkoord gaat met dit plan volgt een gesprek met jouw persoonlijke docent om dit verder uit te werken. Vervolgens starten de lessen op een moment dat het jou uitkomt.

Plan gratis intakegesprek
Onze cursus Engels kent een praktijkgerichte aanpak. Theorie, grammatica en diverse praktijkoefeningen volgen elkaar op waardoor er altijd ruimte is voor jouw leervraag. Op deze manier werk jij samen met jouw persoonlijke docent aan jouw ontwikkeling.

Na afloop van jouw cursus Engels ontvang je het goed gewaardeerde OCD Opleidingen certificaat. Hierop staat o.a. je Engelse taalniveau vermeldt zodat je je niveau kan aantonen.

OCD Opleidingen in Den Bosch

Kijk eens binnen in onze locatie in Den Bosch

Den Bosch Den Bosch Den Bosch

OCD Opleidingen verzorgt een cursus Engels in Den Bosch en omstreken voor alle niveaus. Of je dus de Engelse taal nog niet zo vaardig bent of je je wil specialiseren in technisch Engels of juridisch Engels; bij OCD Opleidingen ben je altijd op de juiste plaatst. We hebben aan de Bruistensingel in Den Bosch een moderne leslocatie tot onze beschikking waar je naast leren ook terecht kan voor een goede kop koffie of een lekkere lunch. Ook zijn er 167 parkeerplaatsen ter beschikking.  

Kom je Engels verbeteren bij OCD Opleidingen en vraag een vrijblijvend intakegesprek aan.

Gratis Engelse Taaltoets

Heb je een specifieke leerbehoefte of weet je dit niet zeker? Met een gratis intakegesprek komen we er samen achter wat je specifieke leerbehoefte is. Aan de hand daarvan maken wij vervolgens een persoonlijk leerplan. Dus kom bij OCD Opleidingen Engels leren en vraag nu nog een gratis intakegesprek aan.

Ik wil weten wat mijn niveau Engels is, kan ik mijn niveau testen?

Bekijk gratis engelse taaltoets
Download gratis brochure zakelijke Engelse taaltrainingen
Plan gratis intakegesprek

Waarom een taaltraining Engels van OCD Opleidingen in Den Bosch?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie

Weet je niet welke cursus of training je moet kiezen?
Vraag een gratis intake gesprek aan en we kijken samen
welke het beste bij je past!
Plan gratis intake gesprek