Cursus Engels Roermond

Verbeter je Engels op zakelijk gebied in Roermond

 • Jouw eigen persoonlijke trainer
 • Mooie Locatie in Roermond of bij jou op kantoor
 • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
 • Je zelfvertrouwen vergroten in het Engels
Informatie aanvragen

De snelste manier om jouw Engels op zakelijk gebied te verbeteren in Roermond met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Wil jij je Engels verbeteren op het moment dat het jou het beste uitkomt?
Je bent bezig met het opstellen van een mail in het Engels en switcht continu tussen Google translate en je mail. 'Klopt dit wel?', is wat er steeds door je heen gaat. Het maakt je enigszins onzeker en je besluit toch maar om je collega te vragen om je tekst te controleren.

Wellicht komt dit je bekend voor. Hopelijk kan je je dan troosten met de gedachten dat je hier absoluut niet de enige in bent. Door de jaren heen hebben we veel mensen gesproken die zich onzeker voelen in het zakelijk gebruik van het Engels. Er is namelijk altijd wel iemand die beter Engels spreekt, schrijft of leest dan jij. De vraag die je je kan stellen is echter, hoe belangrijk is het en wat kan ik er aan doen?

Op beide vragen bepaal je zelf het antwoord. Wij kunnen je hierbij helpen door je vragen in het juiste perspectief te zien en samen met jou dit op te lossen. Dit gebeurt altijd op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Info Engels Roermond aanvragen

Zakelijk Engels bij OCD Opleidingen Roermond

Wij zijn OCD Opleidingen en werken iedere dag vanuit ons gezellige kantoor in Roermond aan het ontwikkelen van bedrijven en personen. Dit doen wij door het bieden van trainingen op maat. Een zakelijk Engelse taaltraining is een voorbeeld hiervan.

Bij iedere Engelse taaltraining staat jouw leervraag centraal. De Engelse taaltraining moet altijd voldoen aan jouw ontwikkeling. Wij geloven hierin dat maatwerk het belangrijkste is. Geen standaard Engelse taaltraining dus, maar altijd een training op basis van jouw behoefte.

Hoe verzorgen wij een cursus zakelijk Engels bij OCD Opleidingen Roermond?

Om een taaltraining op maat te ontwikkelen doorlopen we een aantal stappen zodat we precies weten wat we voor jou kunnen betekenen. Jij hebt hierdoor een goed beeld of een cursus Engels bij OCD Opleidingen in Roermond bij jou past.

Hoe werkt dat voor jou? Allereerst voeren we samen een (vrijblijvend) intake gesprek. In dit gesprek gaan we je Engels niveau testen en voer je een uitgebreid gesprek met een van onze adviseurs. Aan de hand van deze uitgebreide intake stellen wij een persoonlijk opleidingsplan op. Bij een akkoord op dit plan volgt een eerste gesprek met jouw persoonlijke docent om dit plan verder uit te werken. Vervolgens starten de lessen op een moment die jou uitkomen.

Onze cursus zakelijk Engels kent een praktijkgerichte aanpak. Theorie, grammatica en diverse praktijkoefeningen volgen elkaar op waardoor er altijd ruimte is voor jouw leervraag. Op deze manier werk jij samen met jouw persoonlijke docent aan jouw ontwikkeling.

Na afloop van de cursus Engels ontvang je altijd een OCD Opleidingen certificaat van de desbetreffende cursus. Hierop staan o.a. je Engelse taalscore vermeld zodat je je niveau kan aantonen.

Info Engels Roermond aanvragen

Alle Engelse taalniveaus

OCD Opleidingen in Roermond biedt cursussen Engels op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Een cursus Engels in Roermond is altijd passend. We hebben op onze leslocatie in Roermond een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn lekker en mocht je willen lunchen is er altijd een lekkere lunchbar in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een Engelse taaltraining in Roermond bij OCD Opleidingen bij jou past.

Waar wordt de cursus zakelijk Engels in Roermond gegeven?

OCD Opleidingen verzorgt cursussen Engels in Roermond op alle niveaus. Het maakt dus niet uit of je beginner bent in het Engels, of dat je al vergevorderd bent. We hebben in Roermond een moderne leslocatie waar we lessen verzorgen, maar waar je ook kan studeren, kan genieten van een goede kop koffie of misschien wel een goede lunch.

Kijk eens binnen in onze locatie in Roermond

TalenPro TalenPro2 TalenPro3 TalenPro4 Zwolle Rotterdam

Info Engels Roermond aanvragen
Gratis vrijblijvend intake gesprek
Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk engels leeradvies.

** Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.
Bel voor meer informatie

Deze Engelse cursussen bieden wij aan in Roermond

  In 4 stappen naar jouw persoonlijke training op maat!
  Weten, Meten, Bespreken en Adviseren, dé OCD Methodiek
  Stap 1
  -weten-
  We brengen samen jouw wensen en behoeften in kaart.

  Met een online vragenlijst gaan we jouw leervragen in kaart brengen.
  Stap 2
  -meten-
  We brengen samen jouw startniveau in kaart.

  Op basis van een professionele test meten we je startniveau.
  Stap 3
  -bespreken-
  In een gesprek bepalen we wat de beste aanpak voor jou is.

  Met één van onze studieadviseurs bespreek je stap 1 & 2.
  Stap 4
  -adviseren-
  Jij ontvangt een persoonlijk leeradvies en offerte voorstel.

  Op basis van alle uitkomsten adviseren wij jou over de beste manier om jouw leerdoelen te behalen.
  • Training op maat
  • 1 op 1 met een trainer
  • Passend in jouw agenda
  • Op jouw tijden en dagen

  vraag nu je gratis intake aan

  Waarom een training van OCD Opleidingen?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie

  Volg OCD Opleidingen ook op sociale media: