Cursus Nederlands Almere

Nederlands leren in Almere

 • Jouw eigen persoonlijke trainer
 • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
 • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen
Cursus Nederlands Almere

Cursus Nederlands Almere

Nederlands leren in Almere

Is Nederlands je moedertaal of tweede taal, maar heb je het idee dat je sommige onderdelen van het Nederlands niet helemaal goed beheerst? Dat is een cursus Nederlands in Almere wellicht iets voor jou. Je bent immers nooit te oud om te leren. Daarom is ons motto; daag jezelf uit! Iets wat wij graag voor jou willen bereiken.

Waar volg je de cursus Nederlands?

In onze moderne leslocatie bij MyOffice is volop ruimte om Nederlands te leren. Wij doen dit altijd op basis van maatwerk. Dit houdt in dat wij samen met jou op zoek gaan naar wat jij nodig hebt en waar jij tegenaan loopt in bijvoorbeeld je werk zodat je je kan verbeteren op dat vlak wat je ook echt nodig hebt. De cursus Nederlands in Almere is dus precies toegespitst op jouw situatie. Dit maakt kiezen voor OCD Opleidingen in Almere tot een slimme keuze!

Hoe ziet de training Nederlands eruit?

Een positief resultaat kan volgens ons alleen maar behaald worden wanneer verwachtingen vooraf helder zijn. Dit betekent dat wij daarom veel tijd besteden aan de kosteloze en vrijblijvende intake, maar ook aan de borging van de training. Om een zo goed mogelijk resultaat te behalen voor deze cursus Nederlands in Almere is het van belang om jouw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen en samen trainingsdoelstellingen in kaart te brengen en te bepalen.  Dit doen we altijd met een uitgebreid intakegesprek. Dit gesprek bestaat altijd uit een aantal vaste onderdelen zodat we in beeld hebben wie jij bent, wat je graag wil leren en waarom en daarnaast wat je belangrijk vindt. Ook onderzoeken we waar je op dit moment staat zodat we samen met de trainer op jouw niveau een training op maat kan maken. Met ons uitgebreide trainersnetwerk kunnen wij altijd die trainer inzetten die precies aansluit bij jouw wensen. Ook hierover gaan we graag met jou in gesprek.

Wat kan je precies na de training Nederlands?

In algemeenheid kunnen we dat hier niet zeggen. Iedere vraag is namelijk uniek en evenzo is iedere training Nederlands dat op die manier ook. Wat een mogelijke opbrengst kan zijn is het professioneler gebruiken van het Nederlands in een zakelijke omgeving. Voorbeelden hiervan zijn het beter kunnen opstellen van een brief, mail of presentatie. Daarnaast behoren het verbeteren van gespreksvaardigheden ook tot de mogelijkheden.
Vraag vandaag nog een kosteloos intakegesprek aan. Dan weet je na afloop precies wat jij graag wil en of wij iets voor je kunnen betekenen.

Gratis intake gesprek
Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk engels leeradvies.

** Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

  Waarom een taaltraining Engels van OCD Opleidingen?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie