Cursus Nederlands Den Bosch

Nederlands leren in Den Bosch

 • Jouw eigen persoonlijke trainer
 • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
 • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen
Cursus Nederlands Den Bosch

Taalcursus Nederlands volgen in Den Bosch

Om je Nederlands te verbeteren is een cursus Nederlands in Den Bosch een goede stap. Het is namelijk niet eenvoudig om Nederlands te leren. Nederlands is namelijk een vrij lastige taal, die naast veel oefening ook een goede uitleg nodig heeft. Ben je zakelijk op zoek naar zo’n cursus dan kan OCD Opleidingen je verder helpen. Ben je een expat en kom je de komende jaren in Nederland werken? Werk je voor een korte periode in Nederland en wil je met een spoedcursus Nederlands je beter verstaanbaar maken? Of werk je al langer in Nederland en wil je jezelf verder verbeteren in de Nederlandse taal? Het zijn allemaal goede redenen om te zoeken naar een Cursus Nederlands. Jouw toekomst begint bij OCD Opleidingen in Den Bosch.

Kies voor een persoonlijke intake

Wat is voor jou een goede cursus Nederlands? Op die vraag zijn veel antwoorden mogelijk. Maar om ze snel en goed mogelijk Nederlands te leren is het wel een vraag die je jezelf kunt stellen. Wij kunnen je hier bij helpen. Onze cursussen starten nooit zonder een persoonlijke intake. En omdat wij hier vast in geloven bieden we deze gratis aan. Tijdens onze intake helpen we jou om antwoord te krijgen op de vraag; welke cursus past het best bij mij. We kijken naar jouw situatie. Wat voor werk doe je? Hoe leer je het beste? Op welk taalniveau zit je momenteel? Welke taal onderdelen moet ik verbeteren. Op basis van de intake schrijven wij een persoonlijk advies. Hiermee kun je naar je werkgever gaan voor overleg

Cursus gericht op jouw werksituatie

Omdat wij zakelijke cursussen Nederlands aanbieden zijn deze gericht op werksituaties. Zo hebben wij bijvoorbeeld een cursus technisch Nederlands of een cursus financieel Nederlands. Maar je kunt ook denken aan een cursus zakelijk schrijven of een cursus telefoneren. Allemaal op maat en aangepast op jouw doelen en taalniveau.

Zakelijke cursus Nederlands

Deze cursus is de meest uitgebreide van ons aanbod. Hierin leer je Nederlands lezen, spreken, luisteren en schrijven binnen vrijwel alle werksituaties.

Cursus Nederlands in Den Bosch

Om jouw Nederlands te verbeteren is tijd nodig. Een deel van deze tijd breng je door op onze locatie in Den Bosch. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ons te vestigen in een leuke kantoorunit waar je niet alleen goed kunt concentreren op je lessen maar waar je na je cursus ook een lekker kopje koffie kunt drinken of kunt genieten van een heerlijke lunch. Begin dus snel met jouw cursus Nederlands in Den Bosch en schrijf je nu in voor de gratis intake.

Locatie Den Bosch

OCD Opleidingen Den Bosch
Bruistensingel 400
5232 AG Den Bosch
info@ocdopleidingen.nl
Bel direct: 0570 - 629 682

Gratis intake gesprek
Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk engels leeradvies.

** Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

  Waarom een taaltraining Engels van OCD Opleidingen?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie