Cursus Nederlands
Training Nederlands op maat

Kom bij ons zakelijk Nederlands leren

 • Jouw eigen persoonlijke trainer
 • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
 • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen

Je Nederlands verbeteren wanneer het jou uitkomt

Altijd al moeite gehad met -d’s en -t’s? Maak je geregeld spel en stijlfouten? Heb je moeite met het invullen van formulieren of belastingdienstaanvragen? Wil je je zakelijke Nederlands verbeteren, maar je weet niet hoe? Juist voor het Nederlands geldt dat je hier niet alleen in staat. Zo’n 1 op de 9 personen in Nederland heeft moeite met onze eigen taal. Vaak durven we dit niet aan te geven, omdat we bang zijn voor de mogelijke reacties. Met een cursus Nederlands verbeter jij jouw Nederlands.

Bij een cursus Nederlands staan bij OCD Opleidingen jouw wensen en leerdoelen centraal. Dit betekend voor jou dat we kijken naar jouw situatie en een maatwerk opleiding leveren. Geen standaard trainingen en vaststaande lesmethodes.

Hoe wij dit doen? We starten altijd met een vrijblijvend persoonlijk intakegesprek. Dit gesprek samen met een van onze adviseurs, kan op locatie worden gevoerd, maar ook via telefoon en of beeldbellen. In dit uitgebreide gesprek bekijken we jouw persoonlijke leerdoelen, maar kijken we ook naar gewenste locatie, tijdstip en gewenste dag. Uit dit gesprek ontstaat een persoonlijk leerplan. Bij akkoord op dit persoonlijke leerplan volgt een gesprek met jouw persoonlijke docent om dit plan verder uit te werken. Vervolgens starten de lessen.

Onze cursus Nederlands kent een praktijkgerichte aanpak. Theorie, grammatica en diverse praktijkoefeningen volgen elkaar op waardoor er altijd ruimte is voor jouw leervraag. Op deze manier werk jij samen met jouw persoonlijke docent aan jouw ontwikkeling.

Na afloop van de cursus Nederlands ontvang je altijd een OCD Opleidingen certificaat van de desbetreffende cursus. Hierop staan o.a. je Nederlandse taalscore vermeld zodat je je niveau kan aantonen.

Leslocaties OCD Opleidingen

OCD Opleidingen verzorgt cursussen Nederlands in Deventer, Utrecht, Almere en Zwolle op alle niveaus. Het maakt dus niet uit of je beginner bent in het Nederlands of dat je al vergevorderd bent. We hebben diverse moderne leslocaties waar we lessen verzorgen, maar waar je ook kan studeren, kan genieten van een goede kop koffie of misschien wel een goede lunch; een fijne plek om te zijn!

Dus kom bij OCD Opleidingen in Nederlands leren en vraag nu nog een gratis intakegesprek aan.

Gratis intake gesprek
Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk engels leeradvies.

** Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.
Bel voor meer informatie

  Waarom een taaltraining Engels van OCD Opleidingen?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie

  Volg OCD Opleidingen ook op sociale media: