Presenteren & gesprekken voeren in het Engels
Individueel, persoonlijk en volledig op maat.
  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen
Presenteren & gesprekken voeren in het Engels
Doelgroep
De training is bestemd voor iedereen die binnen zijn of haar functie in contact komt met de Engelse taal. Je beschikt over een zeer gedegen basiskennis, maar je hebt op enkele onderdelen moeite om de Engelse taal in een professionele functie te gebruiken. Je hebt een startniveau rond B1- B2.
 
Binnen OCD Opleidingen geloven wij in de kracht van leren vanuit het individu. Uniek aan onze trainingen is het persoonlijke karakter.
 
Onze lesvormen gaan altijd uit van de persoonlijke wensen en behoeften van de deelnemer. Tijdens een screening of intake start je met het opstellen van persoonlijke leerdoelen. Gedurende de gehele training staan deze doelen centraal. In de les werk je samen met een professionele trainer aan het behalen van deze doelen.

Omschrijving
Je wilt graag goed voor de dag komen met de Engelse taal en bent op zoek naar handige zinnen en uitdrukkingen die je kunt gebruiken om succesvol te presenteren en gesprekken te voeren in een zakelijke omgeving.
 
Volledig maatwerk
Wij zijn volledig ingericht op het geven van maatwerktrainingen. Vanuit de wensen, doelstellingen en het startniveau, wordt een training op maat gemaakt. Iedere deelnemer (individueel of binnen een groep) krijgt exact die lesstof die van belang is voor directe groei en ontwikkeling. Er zullen dus veel praktijkgerichte onderwerpen in de trainingen worden verwerkt, zoals e-mails, documenten en gesprekssituaties. Daarnaast bevat de training altijd vaste elementen zoals hieronder beschreven.
 
De volgende onderdelen komen aan de orde.
  • Ontwikkelen van de communicatievaardigheden en specialistische kennis.
  • Ontwikkelen van zelfvertrouwen om effectief te communiceren met collega’s en klanten.
  • Inhoudelijke en eventueel technische woordenschat die noodzakelijk is voor professionals.  
  • Beschrijven van (technische) problemen en het aanbieden van praktische oplossingen.
 
De training is uitermate geschikt voor personen die reeds een zeer gedegen basiskennis hebben, maar zich nog verder willen ontwikkelen op het gebied van gespreksvoering en presenteren.

Lesvormen
Individueel
De individuele training gaat uit van een 1 op 1 situatie tussen deelnemer en trainer. De leerdoelen van de deelnemer staan hierbij centraal. Deze persoonlijke manier van werken geeft je de mogelijkheid om in zeer korte tijd flinke stappen te zetten. Daarnaast worden de lesdata en de lestijden volledig aangepast aan jouw agenda.
 
Bedrijfsgroep (3 tot 10 personen)
Tijdens de groepstraining behandelt de trainer diverse onderwerpen toegespitst op de gezamenlijke leerdoelen en de deelnemers krijgen de gelegenheid om zelf verder te oefenen. Tevens besteedt de trainer extra aandacht aan de persoonlijke leerdoelen per deelnemer.

Locatie
Keizerstraat 39, 7411 HE Deventer

Vervolgtrainingen
Gespecialiseerde taaltrainingen

Investering
Ruimte: € 35,00 per uur (minimale afname 4 uur).
Lunch: € 15,00 per persoon.
 
Interesse?
Stuur ons een bericht en wij nemen direct contact met u op voor aanvullende informatie.

Gratis taalvaardigheid test
Test je Taalvaardigheid en krijg gratis persoonlijk advies van onze docenten
Test uitvoeren
Vrijblijvend informatie aanvragen
Waarom een training van OCD Opleidingen?
<