Zakelijk Engels Utrecht

Verbeter je Engels op zakelijk gebied in Utrecht

 • Jouw eigen persoonlijke trainer
 • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
 • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen

Zakelijk Engels Utrecht

Ben je op zoek naar een goed aangeschreven en passende cursus Engels? Wil je jouw Engelse niveau op zakelijk gebied verbeteren en ben je woonachtig in Utrecht en omgeving? Dan is de cursus zakelijk Engels Utrecht zeker iets voor jou. Tijdens deze cursus Engels wordt je op zakelijk Engels niveau klaargestoomd op het Engelse bedrijfsleven. Het kan zomaar zijn dat het bedrijf waar je werkt veel Engelssprekende klanten heeft. Het is dan wel zo fijn om zelf een aardig woordje zakelijk Engels te spreken en schrijven. Op deze pagina lees je alles over zakelijk Engels in Utrecht.

Welke voordelen zitten er aan een cursus Engels verbonden?

Een cursus Engels leert je hoe jij jezelf in het Engels kunt uitdrukken. Engels is één van s’ werelds meest gesproken talen. Dit betekent dat je met een hele grote groep mensen kunt communiceren wanneer je een cursus Engels hebt gevolgd. Als je voor OCD Opleidingen kiest, leer je zowel Engels spreken, schrijven als lezen. Zakelijk Engels in Utrecht zoomt in op het belang van goede Engelse correspondentie met Engelssprekende klanten en/of opdrachtgevers. De Engelse cursus die wij je aanbieden is geheel naar jouw agenda in te plannen. Je bepaalt zelf de tijdstippen van jouw lessen en het aantal lessen wat je per week wenst te volgen.

Wat leer je bij een cursus zakelijk Engels Utrecht?

De cursus zakelijk Engels in Utrecht leert je de basisregels rondom zakelijk Engels, spelling en grammatica bij. Tijdens de cursus Engels staat het belang van uitmuntende zakelijke correspondentie centraal. Je leert zakelijk Engels in te zetten zodat je met Engelssprekende klanten of opdrachtgevers kunt communiceren. Het herkennen van de tijden, de basisregels omtrent grammatica en de zinsopbouw en structuur staan tijdens de cursus Engels centraal. Wanneer je ervoor kiest om aan zakelijk Engels in Utrecht deel te nemen is er ruimte voor eigen inbreng van persoonlijke stukken en voorbeelden. Hierdoor word je op persoonlijk niveau verder geholpen in het ontwikkelen van jouw zakelijk Engels.

Uit welke lesvormen voor de cursus Engels kun je kiezen?

Wanneer je voor de cursus Engels van OCD Opleidingen kiest, kun je uit drie verschillende lesvormen kiezen. Ook de cursus zakelijk Engels in Utrecht is in deze drie lesvormen te volgen. Ten eerste kun je voor individuele lessen kiezen. Deze kun je in persoon of op afstand en dus online volgen. Deze lessen bestaan uit 1 op 1 lessen met de aan jou gekoppelde trainer. Je kunt er dus vanuit gaan dat de individuele lesvorm je privé les oplevert. Daarnaast is er de bedrijfsgroep lesvorm. De naam van deze lesvorm verklapt het al, deze lesvorm is alleen geschikt voor bedrijven. Aangezien jij je wilt opgeven voor een cursus zakelijk Engels in Utrecht, is het mogelijk om deze cursus op de locatie van jouw bedrijf te volgen. De bedrijfsgroep dient wel minimaal uit 3 en maximaal uit 10 personen te bestaan. Het mooie aan bedrijfsgroep zakelijk Engels in Utrecht is dat jullie allemaal dezelfde leerdoelen zullen hebben. Wanneer je een onderdeel lastig vindt, kun je dan altijd bij jouw deelnemende collega’s terecht.
Gratis vrijblijvend intake gesprek
Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk engels leeradvies.

** Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.
Bel voor meer informatie

Ons aanbod cursussen en trainingen

  Zakelijk Engels op andere locaties

  Wanneer je naar een cursus Engels via OCD Opleidingen op zoek bent, kun je op verschillende locaties terecht. Vanzelfsprekend vindt de cursus zakelijk Engels Utrecht in Utrecht plaats. Verder kun je uit allerlei cursussen Engels kiezen en deze kun je vanaf onderstaande locaties volgen:

 • Cursus Engels in Zwolle
 • Cursus Engels in Deventer
 • Cursus Engels in Almere

 • Andere talen

  Wil je naast Engels leren, ook een andere taal goed kunnen spreken, lezen en schrijven? Volg dan een van andere taalcursussen die je bij OCD Opleiding kunt volgen.

 • Cursus Nederlands
 • NT2 Nederlands
 • Cursus Frans
 • Cursus Duits
 • Cursus Spaans

 • Gratis Engelse Taaltoets

  Ik wil weten wat mijn niveau Engels is, kan ik mijn niveau testen?

  Bekijk gratis engelse taaltoets
  Download gratis brochure zakelijke Engelse taaltrainingen

  Waarom een training van OCD Opleidingen?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie

  Volg OCD Opleidingen ook op sociale media: