Zakelijk Duits Amsterdam

Leer zakelijk Duits in Amsterdam

 • Jouw eigen persoonlijke trainer
 • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
 • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen
Cursus Duits Amsterdam

Cursus Duits op maat volgen in Amsterdam

Met een Duitse collega overleggen of die belangrijke klant te woord staan in het Duits of wellicht zelfs een rapportage of e-mail in het Duits maken. Voor veel mensen een hele opgave en dat is natuurlijk best te begrijpen. Een vreemde taal leren, ook al ligt het land nog zo dichtbij, is gewoonweg een hele opgave. Daarnaast kun je je soms erg onzeker voelen over jouw gebruik van de Duitse taal. Maar wil je dat omzetten in een gevoel van zekerheid? Dan ben je bij OCD Opleidingen aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels duizenden deelnemers in Amsterdam geholpen met zelfverzekerd Duits spreken.  

Wat kun je verwachten van cursus Duits in Amsterdam?

Iedere cursus is anders, hoe dat kan? Wij werken met een speciale methode, waarbij de training helemaal op maat voor jou als deelnemer wordt gemaakt. Door onze individuele aanpak kunnen we de hele cursus afstemmen op jouw wensen en behoeften. We houden rekening met jouw niveau, jouw wensen en doelen, maar ook met jouw studiebelasting en jouw agenda. Hiermee ben je altijd zelf in controle over jouw cursus Duits in Amsterdam. Om goed in te kunnen spelen op jouw wensen en doelen bieden we je geheel kosteloos en vrijblijvend een intake aan. Tijdens deze intake stellen we doelen vast, bepalen we jouw startniveau en bespreken we de ins en outs van de cursus Duits in Amsterdam persoonlijk met je.

Praktijkgerichte aanpak

Als aanbieder van zakelijke trainingen Duits kom je natuurlijk niet naar OCD Opleidingen om te leren hoe je een brood besteld in het Duits. Wij passen onze training aan op jouw dagelijkse praktijk. Je mag zelfs praktijkvoorbeelden inbrengen in de cursus, jouw e-mails of een presentatie die je graag wil oefenen, het kan allemaal! Vaak zeggen wij, je leert in de morgen wat je in de middag toe kunt passen. Mede door deze aanpak krijgt de cursus Duits in Amsterdam zijn unieke karakter en meerwaarde. Want laten we eerlijk zijn, tijd is kostbaar en door onze aanpak hoef je geen jarenlange groepstraining te volgen om toch jouw doelen te behalen.  

Duits cursus in Amsterdam

Bij een uitdaging zoals een taal leren, hoort in onze visie een prettige leeromgeving waar je even tot rust kunt komen. Waar je even jouw focus kunt richten op de cursus Duits en niets anders. Wij beschikken over mooie locaties op goed bereikbare plekken, zo ook in Amsterdam. Wij beschikken in Amsterdam over een mooie en zeer moderne leslocatie waar je naast studeren ook kunt genieten van een goede kop koffie en een mooie lunch. Dus kom bij OCD Opleidingen in Amsterdam Duits leren en vraag nu nog gratis een intakegesprek aan.

Welke andere taalcursussen kan je bij OCD Opleidingen volgen?

Wist je dat wij naast een cursus Duits ook allerlei andere taalcursussen aanbieden? Je kunt OCD Opleidingen ook wel als een taalinstituut zien. Wij hebben jarenlang ervaring met het aanbieden van verschillende soorten taalcursussen. Van een cursus Duits klassikaal tot een cursus Engels spreken of een cursus zakelijk Frans. Daarnaast zijn al deze soorten cursussen ook voor verschillende talen in te zetten. De taalcursus kun je zowel op zakelijk als recreatief niveau volgen. Er is niets leukers dan een nieuwe taal aanleren. Hieronder lees je uit welke talen je bij ons kunt kiezen:

 • Cursus Nederlands
 • NT2 Nederlands
 • Cursus Frans
 • Cursus Engels
 • Cursus Spaans
 • Gratis Duitse Taaltoets?

  Test gratis jouw Duitse Taalniveau online.

  Bekijk gratis Duitse taaltoets
  Gratis intake gesprek
  Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk engels leeradvies.

  ** Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

   Waarom een taaltraining Engels van OCD Opleidingen?

   • Jouw eigen persoonlijke trainer
   • 8.7 klantwaardering
   • Leren in kleine groepen of 1-op-1
   • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
   • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
   • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie