Cursus Duits Arnhem

Snel zakelijk Duits leren

 • Jouw eigen persoonlijke trainer
 • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
 • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen
cursus Duits Arnhem

Cursus Duits in Arnhem

Is jouw Duits toe aan verbetering? Wil je je woordenschat, spreekvaardigheid, luistervaardigheid en schrijfvaardigheid verbeteren? Lees dan verder en ontdek of het volgen van een cursus Duits in Arnhem bij OCD Opleidingen bij je past. Wij merken steeds meer vraag naar het volgen van een cursus Duits. Dit is ook niet gek. De handelsrelatie met Duitsland is groot en wordt steeds belangrijker. Daar komt bij dat Arnhem op korte afstand van de Duitse grens ligt. Wij geloven in leren vanuit het individu. Met andere woorden, tijdens onze cursus Duits in Arnhem sta jij centraal. Dat kan ook omdat onze methode uitgaat van individuele lessen. Alleen jij en een professionele trainer.

Jouw persoonlijke intake in Arnhem

We starten altijd met een intaketraject. Dit traject is kosteloos en vrijblijvend. Het biedt je de kans om jouw niveau te meten, maar ook om te ervaren of het volgen van een cursus Duits bij OCD Opleidingen bij jou past. In het gesprek bespreken we daarnaast jouw doelen zodat we duidelijk van te voren kunnen vaststellen wat je verwachtingen zijn en wanneer jij tevreden bent. Voor ons is dit belangrijk, omdat wij graag onze beloftes waarmaken. Voor jou is dat belangrijk omdat je dan geen verrassingen achteraf hebt. Je weet zodoende waar je aan begint en wat je mag verwachten. Aan ons de schone taak om jou mee te nemen in jouw Duitse taaltontwikkeling.

Als uitgangspunt voor de taalcursus nemen we jouw praktijksituaties. Vanzelfsprekend worden deze aangevuld met theorie voor voldoende structuur. Jouw persoonlijke docent blijft tijdens de gehele training jouw docent. Kortom je gaat lekker aan de slag met jouw eigen praktijksituaties. Zo oefen je samen met jouw persoonlijke trainer die presentatie die je binnenkort moet geven of werk je samen aan het verbeteren van jouw schrijfvaardigheid als het gaat om zakelijke e-mails of ga je aan de slag om die lastige telefoongesprekken in het Duits te verbeteren.

Duitse cursus in Arnhem

Na afloop van jouw cursus Duits in Arnhem ontvang je het goed gewaardeerde OCD Opleidingen certificaat. Hierop staat o.a. je Duitse taalniveau vermeldt zodat je je niveau kan aantonen. interesse in een cursus Duits in Arnhem of wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 48u contact met je op.

Gratis intake gesprek
Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk engels leeradvies.

** Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

  Waarom een taaltraining Engels van OCD Opleidingen?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie