Cursus Duits Deventer

Duits is belangrijk

 • Jouw eigen persoonlijke trainer
 • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
 • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen

Cursus Duits Deventer

‘Duits is niet sexy, wel belangrijk!’

Deze kop uit een artikel uit dagblad Trouw trok onze aandacht toen we toevallig aan het zoeken waren hoe belangrijk de Duitse taal eigenlijk is. In het artikel wordt ingegaan op deze vraag. Dat jij op deze pagina bent aanbeland beantwoordt de vraag echter al voor een deel. Je bent op zoek naar een cursus Duits in Deventer en wil bijvoorbeeld graag meer informatie hebben. Voor jou is het Duits belangrijk! Wil jij je zakelijke Duits verbeteren omdat bijvoorbeeld onzekerheid over het goed kunnen spreken van het Duits de overhand neemt in gesprekken? Lees dan eens verder. Wellicht past onze aanpak bij je.

Volg een cursus Duits in Deventer via onze maatwerk aanpak.

Wij zijn OCD Opleidingen en wij zijn specialist in het ontwikkelen van bedrijven en individuen zoals jij. Dit doen wij onder andere door het aanbieden van een zakelijke maatwerk cursus Duits in Deventer, maar ook in de plaatsen Enschede, Zwolle, Almere, Utrecht, Arnhem, Den Bosch, Amsterdam en Rotterdam.

De eerste vraag die wij stellen is de volgende; wat wil je leren en waarom is dat belangrijk? Een taaltraining Duits moet namelijk voldoen aan jouw wensen en behoeften. Het is tenslotte jouw taalontwikkeling. Hoe wij je hierbij helpen? Dit start al bij het moment dat jij je vraag bij ons neerlegt. We starten altijd met een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Tijdens dit proces achterhalen we jouw startniveau, behoeften, verwachtingen en leggen we de basis voor jouw Duitse taaltraining. Dit doen we o.a. door gebruik te maken van een erkende taaltest en het opstellen van een persoonlijk leerplan. Klinkt goed tot zo ver?

Nadat je akkoord bent gegaan met dit plan volgt een gesprek met jouw persoonlijke docent. Hij/zij blijft tijdens de gehele training jouw docent en werkt samen met jou het persoonlijke leerplan verder uit.

Onze zakelijke Duitse taalcursussen zijn allemaal voorzien van een praktijkgerichte aanpak. Vanzelfsprekend is theorie ook van belang, maar we willen ons graag richten op jouw praktijksituatie. Jouw leervraag staat hierin altijd centraal. Dit zorgt ervoor dat we altijd werken aan jouw leerdoelen.

OCD Opleidingen in Deventer

Bij OCD Opleidingen in Deventer kan je terecht voor een cursus Duits op alle niveaus. Of je nu op zoek bent naar een cursus Duits voor beginners of cursus Duits voor gevorderden. We bieden het allemaal. Onze leslocatie bevind zich op steenworp afstand van De Brink, het station en we beschikken over een eigen privé parkeerplaats waar jij als cursist je auto gratis kan parkeren.

Meer informatie over een cursus Duits in Deventer of gewoon nieuwsgierig wat OCD Opleidingen voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.
Gratis intake gesprek
Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk engels leeradvies.

** Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

  Waarom een taaltraining Engels van OCD Opleidingen?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie