logo
Klantwaardering: 8.7
Verbeter je Engels op zakelijk gebied in Amsterdam

Cursus Engels in Amsterdam

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • Mooie Locatie in Amsterdam aan de Herikerbergweg 292-342 of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Je zelfvertrouwen vergroten in het Engels

Krijg persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk
leeradvies en ontdek hoe we je kunnen helpen.
Of, bekijk cursusaanbod

De snelste manier om jouw Engels op zakelijk gebied te verbeteren in Amsterdam met een persoonlijke begeleider en leerplan.

Wil jij je Engels verbeteren op het moment dat het jou het beste uitkomt?
Je bent bezig met het opstellen van een mail in het Engels en switcht continue tussen Google translate en je mail. Klopt dit wel is wat er steeds door je heen gaat. Het maakt je enigszins onzeker en besluit toch maar je collega te vragen je tekst te controleren.


Bekijk al onze Engelse taalcursussen in Amsterdam

Wellicht komt dit je bekend voor. Hopelijk kan je je dan troosten met de gedachten dat je hier absoluut niet de enige in bent. Door de jaren heen hebben we veel mensen gesproken die zich onzeker voelen in het zakelijk gebruik van het Engels. Er is namelijk altijd wel iemand die beter Engels spreekt, schrijft of leest dan jij. De vraag die je je kan stellen is echter, hoe belangrijk is het en wat kan ik er aan doen?

Op beide vragen bepaal je zelf het antwoord. Wij kunnen je hierbij helpen door je vragen in het juiste perspectief te zien en samen met jou dit op te lossen. Dit gebeurt altijd op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Zakelijk Engels bij OCD Opleidingen Amsterdam

Wij zijn OCD Opleidingen en werken iedere dag vanuit ons gezellige kantoor in Amsterdam Arenapoort aan het ontwikkelen van bedrijven en personen. Dit doen wij door het bieden van trainingen op maat. Een zakelijk Engelse taaltraining is een voorbeeld hiervan.

Bij iedere Engelse taaltraining staat jouw leervraag centraal. De Engelse taaltraining moet altijd voldoen aan jouw ontwikkeling. Wij geloven hierin dat maatwerk het belangrijkste is. Geen standaard Engelse taaltraining dus, maar altijd een training op basis van jouw behoefte.

Hoe verzorgen wij een cursus zakelijk Engels bij OCD Opleidingen Amsterdam?

Om een taaltraining op maat te ontwikkelen doorlopen we een aantal stappen zodat we precies weten wat we voor jou kunnen betekenen. Jij hebt hierdoor een goed beeld of een cursus Engels bij OCD Opleidingen in Amsterdam bij jou past.


Bekijk al onze Engelse taalcursussen in Amsterdam
Plan gratis intakegesprek

Hoe werkt dat voor jou? Allereerst voeren we samen een (vrijblijvend) intake gesprek. In dit gesprek gaan we je Engels niveau testen en voer je een uitgebreid gesprek met een van onze adviseurs. Aan de hand van deze uitgebreide intake stellen wij een persoonlijk opleidingsplan op. Bij een akkoord op dit plan volgt een eerste gesprek met jouw persoonlijke docent om dit plan verder uit te werken. Vervolgens starten de lessen op een moment die jou uitkomen.

Onze cursus zakelijk Engels kent een praktijkgerichte aanpak. Theorie, grammatica en diverse praktijkoefeningen volgen elkaar op waardoor er altijd ruimte is voor jouw leervraag. Op deze manier werk jij samen met jouw persoonlijke docent aan jouw ontwikkeling.

Na afloop van de cursus Engels ontvang je altijd een OCD Opleidingen certificaat van de desbetreffende cursus. Hierop staan o.a. je Engelse taalscore vermeld zodat je je niveau kan aantonen.

Alle Engelse taalniveaus

OCD Opleidingen in Amsterdam biedt cursussen Engels op alle niveaus. Het is dus niet van belang of je beginner of gevorderd bent. Een cursus Engels in Amsterdam is altijd passend. We hebben op onze leslocatie in Amsterdam (Arena Poort) een fijne plek waar het goed vertoeven is. De koffie en thee zijn prima en mocht je willen lunchen is lunchbar Fetch in de buurt. Kortom, een moderne en goede plek om te studeren.

Meld je daarom nu aan voor een vrijblijvend intake gesprek en ervaar of een Engelse taaltraining in Amsterdam bij OCD Opleidingen bij jou past.

Waar wordt de cursus zakelijk Engels in Amsterdam gegeven?

OCD Opleidingen verzorgt cursussen Engels in Amsterdam op alle niveaus. Het maakt dus niet uit of je beginner bent in het Engels, of dat je al vergevorderd bent. We hebben aan de Herikerbergweg een moderne leslocatie waar we lessen verzorgen, maar waar je ook kan studeren, kan genieten van een goede kop koffie of misschien wel een goede lunch.

Kijk eens binnen in onze locatie in Amsterdam

Amsterdam Amsterdam Amsterdam Amsterdam

Gratis Engelse Taaltoets

Heb je een specifieke leerbehoefte of weet je dit niet zeker? Met een gratis intakegesprek komen we er samen achter wat je specifieke leerbehoefte is. Aan de hand daarvan maken wij vervolgens een persoonlijk leerplan. Dus kom bij OCD Opleidingen Engels leren en vraag nu nog een gratis intakegesprek aan.

Ik wil weten wat mijn niveau Engels is, kan ik mijn niveau testen?

Plan gratis intakegesprek
 

Waarom een taaltraining Engels van OCD Opleidingen in Amsterdam?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie

Weet je niet welke cursus of training je moet kiezen?
Vraag een gratis intake gesprek aan en we kijken samen
welke het beste bij je past!
Plan gratis intake gesprek