Cursus Nederlands Utrecht

Nederlands leren in Utrecht en omgeving

 • Jouw eigen persoonlijke trainer
 • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
 • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen
Cursus Nederlands Utrecht

Cursus Nederlands Utrecht

Nederlands leren in Utrecht en omgeving

Wil je beter worden in het geven van een presentatie? Het schrijven van een zakelijke mail of wellicht een adviesrapport? Heb je moeite met de -d en -dt’s en voel je je hier onzeker over? Gelukkig ben je hier niet de enige in. Veel mensen, hoog en laag opgeleid, hebben moeite met bepaalde onderdelen van de Nederlandse taal. Het maakt in die zin dan ook niet uit of je hier geboren bent of niet en het is nooit te laat om op een goede manier Nederlands te leren. Ons motto is daag jezelf uit. Dit doen we ook zelf voor jou. Graag nemen we je mee hoe een cursus Nederlands in Utrecht of omgeving voor jou eruit kan zien. Wat je kan verwachten en hoe je kan ervaren of deze cursus Nederlands iets voor je kan zijn.

Waar volg je de cursus Nederlands?

In Utrecht hebben wij een moderne, goed ingerichte leslocatie tot onze beschikking waar het altijd goed vertoeven is. Naast een eigen ruimte is er ook de beschikking tot zelf studeren in de algemene ruimte en kan je er heerlijk lunchen. Kijk op de foto’s voor een indruk. Parkeren is overigens gratis en het is makkelijk aanrijden aangezien we op steenworp afstand zitten van de ringweg. Ook het station is dichtbij dus per OV naar onze leslocatie komen is geen probleem.

Hoe ziet de training Nederlands eruit?

Een goed resultaat kan alleen maar behaald worden als verwachtingen duidelijk zijn. Op basis daarvan kan je namelijk stellen of iets succesvol is geweest nog niet. Wij besteden daarom veel tijd en energie aan het intakeproces. Dit doen we om voor jou helder te krijgen wat je mag verwachten, maar ook kunnen bepalen wat voor jou belangrijk is. Deze intake is overigens vrijblijvend en kosteloos. Je zit zodoende nog nergens aan vast. Om voor jou een zo goed mogelijk resultaat te behalen voor deze cursus Nederlands in Utrecht is het van belang jouw wensen zo goed mogelijk te kennen. Dit doen we door het voeren van het al genoemde intakegesprek. Tijdens dit uitgebreide gesprek behandelen we een aantal onderdelen als bijvoorbeeld een niveautest. Dit alles heeft als doel goed voor jou een goed inzicht te krijgen in wie jij bent en wat je graag zou willen leren. Dit alles is noodzakelijk om een advies op maat te kunnen maken en om de training op jouw specifieke wensen te kunnen samenstellen.

Met ons uitgebreide trainersnetwerk kunnen wij altijd die trainer inzetten die precies aansluit bij jouw wensen. Ook hierover gaan we graag met jou in gesprek. Vraag vandaag nog een kosteloos intakegesprek aan. Dan weet je na afloop precies wat jij graag wil en of wij iets voor je kunnen betekenen met een cursus Nederlands in Utrecht.

Gratis intake gesprek
Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk engels leeradvies.

** Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

  Waarom een taaltraining Engels van OCD Opleidingen?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie