Cursus Nederlands Zwolle

Nederlands leren in Zwolle

 • Jouw eigen persoonlijke trainer
 • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
 • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen
Cursus Nederlands Zwolle

Cursus Nederlands Zwolle

Nederlands leren in Zwolle

Om zakelijk Nederlands te leren heb je veel tijd en een goede trainer nodig. Binnen OCD Opleidingen beschikken wij over de professionele trainers die jou kunnen helpen. Zo kun je werken aan jouw doelen voor de toekomst. Zoals het foutloos schrijven van een zakelijke e-mail of het voeren van een zakelijk telefoongesprek. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een algemene cursus Nederlands.

Kies voor een gratis intake. Zo maak je de juiste keuze

Wij geloven in onze persoonlijke aanpak. Binnen deze aanpak gaan we altijd uit van jou als kandidaat. Jouw leerdoelen en jouw wensen en behoeften staan centraal in de cursus. Om je hier goed bij te kunnen helpen bieden we je graag een gratis intake aan. Tijdens deze intake komen de volgende onderwerpen aan bod.

 • Ten eerste brengen we via een online vragenlijst precies in kaart waarom jij een cursus wil volgen. Wat zijn jouw doelen.
 • Ten tweede brengen we via een online taaltest jouw startniveau in kaart. Zo weet je precies waar je staat.
 • Ten slotte plannen we ook nog een intakegesprek met je in, via Teams of gewoon op onze locatie in Zwolle.  

Na deze intake stellen wij een persoonlijk lesplan op. Hierin beschrijven we hoe we jou helpen om je doelen te halen en hoeveel tijd en energie dat gaat kosten.

Cursus op maat en gericht op jouw werk

Wij bieden zakelijke cursussen Nederlands. Met andere woorden je leert bij ons om je tijdens het werk beter verstaanbaar te maken. Je leert bijvoorbeeld een foutloze e-mail te schrijven. Of je leert om een gesprek met je collega in het Nederlands te voeren of om een klant te woord te staan. Een cursus dus waar je op kunt bouwen.

Leer Nederlands spreken, lezen, luisteren en schrijven

Een taal bestaat altijd uit vier basis elementen; lezen, luisteren, spreken en schrijven. Afhankelijk van jouw niveau, jouw wensen en behoeften komen alle onderdelen aan bod. Maar we kunnen de cursus Nederlands in Zwolle ook op een specifiek element richten. Heb je bijvoorbeeld al een behoorlijk niveau maar is je uitspraak onvoldoende? Dan kun je bij ons een cursus Nederlands spreken volgen. Of wellicht kun je al goed Nederlands spreken maar gaat het schrijven van een rapport moeilijk. Kom dan bij ons voor een cursus Nederlands rapporteren.  

OCD Opleidingen in Zwolle

In de mooie hoofdstad van Overijssel hebben wij een zeer moderne leslocatie vlak bij het centrum van Zwolle. Hier kom je vanzelf in de juiste stemming om te leren. En naast het leren biedt de locatie toegang tot een geweldige lunchroom voor een heerlijk kopje koffie of een lekkere lunch. Start vandaag nog jouw cursus Nederlands in Zwolle en vraag een gratis intake aan.

Gratis intake gesprek
Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk engels leeradvies.

** Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

  Waarom een taaltraining Engels van OCD Opleidingen?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie