Engels voor beginners
Training Engels op maat

Start je Engelse taalvaardigheid bij ons

 • Jouw eigen persoonlijke trainer
 • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
 • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen
Engels leren voor beginners op eigen tempo

Engels leren voor beginners op eigen tempo

Wil jij Engels leren op het moment dat het jou uitkomt?

Ben je op zoek naar een cursus Engels waarbij Engelse les voor beginners centraal staat? Dan helpen wij bij OCD Opleidingen je graag verder. Engels is wereldwijd één van de meest gesproken talen. Hierdoor kan het in bepaalde situaties erg handig zijn om je in het Engels uit te kunnen drukken. Wij bieden je een gepersonaliseerde cursus Engels voor beginners aan. De cursus Engels leert je om Engels te spreken, lezen en schrijven. Deze vaardigheden kun je tijdens jouw privé of zakelijke leven inzetten.

Waarom kan Engels voor beginners interessant voor je zijn?

Heb je altijd al een cursus Engels willen volgen, maar heb je er nog geen tijd voor gehad? Dan is het een goed idee om hier nu toch mee te beginnen. Wellicht heb je voor jouw droombaan wel een bepaald niveau van de Engelse taal nodig? Of leer je graag Engels voor beginners omdat je naar een Engelstalig land op reis gaat? Engels is wereldwijd de meest gesproken taal en je kunt je overal wel zien te redden wanneer je een woordje Engels spreekt. Een cursus Engels biedt je de mogelijkheid om jezelf één van de meest gesproken talen ter wereld eigen te maken. Wat jouw reden voor deze cursus Engels ook is, bij OCD Opleidingen hebben wij een interessante cursus Engels voor beginners voor je klaarstaan.

Wat kun je van de cursus Engels voor beginners verwachten?

Bij OCD Opleidingen geloven wij sterk in de kracht van onze leerlingen. Wanneer je voor onze cursus Engels kiest, zorgen wij ervoor dat de lessen bij jouw persoonlijke wensen en behoeften aansluiten. Jouw persoonlijke leerdoelen staan tijdens Engels voor beginners centraal. Tijdens de cursus Engels werk je samen met jouw persoonlijke trainer richting het behalen van jouw eigen doelen. De cursus Engels is zo opgesteld dat je op jouw eigen tempo Engels kunt leren spreken voor beginners. Engelse les voor beginners leert je hoe je bepaalde zinnen en uitdrukkingen in het Engels kunt inzetten. Daarnaast leer je tijdens Engels voor beginners hoe je zowel in een privé- als in een zakelijke omgeving jezelf middels de Engelse taal kunt uitdrukken. Tijdens de cursus Engels voor beginners oefen je met spreek-, lees- en schrijfvaardigheid. Je breidt jouw woordenschat uit en de onderwerpen spelling, grammatica en stijl komen aan bod.

Hoe zit het na afloop met jouw Engels voor beginners niveau?

Wanneer je de gehele cursus Engels doorloopt ontvang je aan het einde van de cursus Engels voor beginners een certificaat. Op dit certificaat lees je jouw Engelse taalscore terug. Je kunt dit certificaat van OCD Opleidingen inzetten om jouw behaalde niveau van de Engelse taal aan te tonen.

Wat zijn de voordelen van onze cursus Engels voor beginners?

Als u voor een cursus Engels via OCD Opleidingen kiest, word je aan jouw eigen persoonlijke trainer gekoppeld. Daarnaast leer je Engels voor beginners op jouw eigen manier en tempo. Engelse les voor beginners via ons instituut bestaat uit het leren spreken, lezen en schrijven in de Engelse taal. Bovendien heb je zelf te allen tijde de touwtjes in handen. De cursus Engels voor beginners is flexibel waardoor je altijd zelf het tijdstip, de data en de lesfrequentie uitkiest. Bovendien is er altijd wel een locatie voor Engelse les voor beginners bij jou in de buurt te vinden. Je zou er ook voor kunnen kiezen om de cursus Engels bij jou op kantoor te volgen.
Gratis intake gesprek
Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk engels leeradvies.

** Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.
Bel voor meer informatie

Ons aanbod cursussen en trainingen

  Op welke locaties kun je een cursus Engels volgen?

  Wanneer je in een cursus Engels voor beginners geïnteresseerd bent kun je bij ons op verschillende locaties terecht. De cursus Engels bestaat uit het leren spreken, lezen en schrijven van de Engelse taal. Wij verwelkomen u graag op één van onderstaande locaties:

 • Cursus Engels in Zwolle
 • Cursus Engels in Deventer
 • Cursus Engels in Almere
 • Cursus Engels in Utrecht

 • Andere talen

  Wil je naast Engels leren, ook een andere taal goed kunnen spreken, lezen en schrijven? Volg dan een van andere taalcursussen die je bij OCD Opleiding kunt volgen.

 • Cursus Nederlands
 • NT2 Nederlands
 • Cursus Frans
 • Cursus Duits
 • Cursus Spaans

 • Gratis Engelse Taaltoets?

  Test gratis jouw Engelse Taalniveau online.

  Bekijk gratis engelse taaltoets
  Download gratis brochure zakelijke Engelse taaltrainingen

  Waarom een training van OCD Opleidingen?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie

  Volg OCD Opleidingen ook op sociale media: