Microsoft training gevorderd Excel:

Individuele training op maat

Doelgroep
Deze training is zeer geschikt voor personen met een redelijke basiskennis van MS Excel. Je werkt al enige tijd met Excel maar haalt nog niet alle mogelijkheden uit het programma.

Omschrijving
In deze training leer je de belangrijkste elementen van Excel gebruiken en toepassen in jouw dagelijkse werkzaamheden. We doorlopen de belangrijkste en meest gebruikte functionaliteiten van Excel. Je leert om daar efficient, handig en snel mee om te gaan.
 
MS Excel kent een breed assortiment aan formules, functies en oplossingen die uw werk makkelijker kunnen maken. Je leert om een professionele spreadsheet op te zetten, aan te passen en te gebruiken. Hierbij leer je gebruik te maken van de meest efficiente toepassingen.
 
Onderwerpen die aan bod komen:
  • Functies en formules zoals SOM, ALS, AANTAL.ALS, HORIZONTAAL ZOEKEN
  • Uitgebreid Filteren van gegevens en sorteren van data.
  • Het maken van een simpele draaitabel en draaigrafiek
  • Opzetten van een Excel rekenmodel en het verwerken van data uit een exportbestand.

Lesvormen
De individuele training gaat uit van een 1 op 1 situatie tussen deelnemer en trainer. De leerdoelen van de deelnemer staan hierbij centraal. Deze persoonlijke manier van werken geeft je de mogelijkheid om in zeer korte tijd flinke stappen te zetten. Daarnaast worden de lesdata en de lestijden volledig aangepast aan jouw agenda.
 
Na afronding van de training ontvang je een deelnamebewijs waar precies op staat wat je tijdens de trainingsuren hebt behandeld. 

Deelnamebewijs

Aan het einde van de training ontvang je een deelnamebewijs met daarop alle onderdelen die je tijdens de training behandeld hebt. De lesdata en de lestijden worden volledig aangepast aan jouw agenda.


Locatie
De Microsoft training basis Excel kan door heel Nederland op locatie worden gegeven. OCD Opleidingen heeft locaties verspreidt over het hele land en zo is er altijd een locatie in de buurt te vinden. Ook is het mogelijk de training gedeeltelijk of geheel online te volgen. 

Data en tijden
De startdatum van de training is altijd maatwerk en wordt in overleg met jou bepaald. Indien je gebruik maakt van het STAP-budget dan mag je op zijn vroegst 28 dagen na de dag van het aanvragen van de subsidie starten. Je moet uiterlijk 3 maanden na de aanvraag van de subsidie gestart zijn. 

 


Investering
De individuele training Microsoft gevorderd Excel bestaat uit totaal 9 uur, die in overleg met jou worden verdeeld over lessen van 2 tot 3 uur.  De kosten hiervan zijn €1.335,- inclusief lesmaterialen en screening van de trainer en exclusief btw. Voorafgaand ontvang je vrijblijvend een intake en screening om jouw Excel-niveau en ontwikkelbehoefte in kaart te brengen. 

Reviews