Individueel leren

Snel, persoonlijk en op maat

 • Jouw eigen persoonlijke trainer
 • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
 • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen

De kandidaat als uitgangspunt

Bij OCD Opleidingen geloven wij in de kracht van het leren vanuit het individu. Wij bieden onder andere individuele trainingen en cursussen aan, zodat jij de persoonlijke aandacht krijgt die je nodig hebt om je vaardigheden en kennis te ontwikkelen. Onze trainingen zijn ontworpen om jouw specifieke behoeften en doelen te ondersteunen, en geven je de mogelijkheid om je volledig te concentreren op de onderwerpen die jij belangrijk vindt.

Onze individuele trainingen worden gegeven door ervaren professionals die beschikken over diepgaande kennis en expertise in hun vakgebied. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op de meest actuele en relevante informatie, die volledig is afgestemd op jouw individuele behoeften. Onze trainers en docenten bieden een persoonlijke benadering en staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou te ondersteunen bij het ontwikkelen van je vaardigheden.

Een van de voordelen van onze individuele trainingen is dat jij de mogelijkheid hebt om te leren op jouw eigen tempo en op tijden die voor jou het beste uitkomen. Dit maakt het mogelijk om de training te volgen naast jouw drukke agenda en andere verplichtingen. Bovendien krijg je als cursist maximale aandacht en feedback van de trainer, zodat jij het maximale uit je opleiding haalt, waarin jouw leerdoelen gedurende het hele traject centraal staan.


Of je nu op zoek bent naar een training om jouw persoonlijke of professionele vaardigheden te ontwikkelen, bij OCD Opleidingen bieden wij individuele trainingen die perfect passen bij jouw behoeften. Onze trainingen en cursussen zijn op maat gemaakt voor jouw leerstijl, zodat jij in een zeer korte tijd je vaardigheden en kennis op de meest effectieve manier kunt ontwikkelen. Vraag gratis en vrijblijvend een intakegesprek aan om zo met een van onze studieadviseurs jouw persoonlijke wensen en behoeften te bespreken.

Informatie individuele training aanvragen
Bel me terug
Ben je benieuwd welke training het beste bij je past?
Bel voor meer informatie

  Waarom een training van OCD Opleidingen?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie

  Volg OCD Opleidingen ook op sociale media: