logo
HOME
Klantwaardering: 8.7
Snel Engels leren op je eigen tempo

Spoedcursus Engels

 • Jouw eigen persoonlijke trainer
 • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
 • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie

Krijg persoonlijk leeradvies

Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk
leeradvies en ontdek hoe we je kunnen helpen.
Of, bekijk cursusaanbod

Spoedcursus Engels

Heb je voor zakelijke of privé doeleinden een spoedcursus Engels nodig? Dan ben je bij OCD Opleidingen aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten cursussen Engels aan. Vooral wanneer je in korte tijd een bepaald niveau van de Engelse taal wenst te bereiken, is een spoedcursus Engels geschikt. De spoedcursus Engels is onderdeel van onze ontwikkelde cursus Engels. Wij bieden je de mogelijkheid om in een kort tijdsbestek zoveel mogelijk kennis omtrent de Engelse taal bij te brengen. Op deze pagina lees je meer over onze spoedcursus Engels.

Heb je een spoedcursus Engels nodig?

Ga je binnenkort op uitwisseling naar een Engelstalig land, heb je een mooie reis uitgestippeld of ga je op jouw Engelstalige droombaan solliciteren? Dan is de spoedcursus Engels zeker iets voor jou. Onze cursus Engels leert je in korte tijd om succesvol op zakelijk- en privé niveau in het Engels te kunnen communiceren. De spoedcursus Engels is uit verschillende modules opgebouwd. Je traint zowel jouw spreek-, lees-, als schrijfvaardigheid. Verder leert jouw persoonlijke trainer je een bepaalde woordenschat aan. Des te meer woorden je kent, des te beter je de ander kunt verstaan en jezelf in het Engels kunt uitdrukken. Verder komen spelling, grammatica en schrijfstijl in de spoedcursus Engels aan bod. De cursus Engels richt zich ook op het klaarstomen van jouw vaardigheden op het gebied van zakelijk Engels. Hieronder lees je wat de voordelen van de spoedcursus Engels zijn.

Wat zijn de voordelen van een spoedcursus Engels?

Wanneer je snel op een bepaald niveau wil komen, is het een goed idee om een spoedcursus Engels te volgen. De cursus Engels bestaat uit verschillende onderdelen en zorgt ervoor dat je in korte tijd voldoende kennis over de Engelse taal opdoet. Je wordt gekoppeld aan een persoonlijke trainer en aan het begin van de spoedcursus Engels stel je jouw belangrijkste leerdoelen op. Doordat jij als persoon centraal staat tijdens de spoedcursus Engels, kan je de cursus op jouw tempo voltooien. De trainers zijn ervoor opgeleid om je effectief en snel de Engelse taal aan te leren. Het grootste voordeel is dat je tijdens de spoedcursus Engels zelf de data, tijdstippen en frequenties van de lessen bepaalt. Wanneer je aangeeft dat je meer lesstof aankunt, zal je de spoedcursus Engels ook sneller voltooien.

Uit welke lesvormen voor de cursus Engels kun je kiezen?

Ben je op zoek naar een spoedcursus Engels spreken of een spoedcursus Engels online? Dan vind je het vast fijn om te weten uit welke lesvormen je voor de cursus Engels kunt kiezen. OCD Opleidingen biedt je individuele- of groepslessen aan. Wanneer je voor de individuele cursus Engels kiest, kun je deze zowel op locatie als online volgen. Jouw leerdoelen staan altijd centraal en je wordt aan jouw persoonlijke trainer gekoppeld. Vooral de individuele lesvorm is succesvol gebleken voor het maken van grote stappen in korte tijd. De cursus Engels kan ook in groepen worden gevolgd. Let wel dat het dan om bedrijfsgroepen bestaat. Je kunt samen met 3 tot 10 collega’s de spoedcursus Engels volgen. Bedrijfsgroepen zijn uitermate voor een cursus Engels geschikt omdat iedereen uit de groep dezelfde leerdoelen zal hebben.
Gratis intake gesprek
Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk engels leeradvies.

** Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.
Bel voor meer informatie

Op welke locaties wordt de spoedcursus Engels aangeboden?

Wist jij dat je de spoedcursus Engels op verschillende locaties in Nederland kunt volgen? Het voordeel hiervan is dat er haast altijd wel een locatie voor jouw cursus Engels bij je in de buurt te vinden is. Wanneer je voor de cursus Engels via OCD Opleidingen kiest, kun je op onderstaande locaties terecht:

 • Cursus Engels in Zwolle
 • Cursus Engels in Deventer
 • Cursus Engels in Almere
 • Cursus Engels in Utrecht

 • Andere talen

  Wil je naast Engels leren, ook een andere taal goed kunnen spreken, lezen en schrijven? Volg dan een van andere taalcursussen die je bij OCD Opleiding kunt volgen.

 • Cursus Nederlands
 • NT2 Nederlands
 • Cursus Frans
 • Cursus Duits
 • Cursus Spaans

 • Gratis Engelse Taaltoets

  Ik wil weten wat mijn niveau Engels is, kan ik mijn niveau testen?

  Bekijk gratis engelse taaltoets
  Download gratis brochure zakelijke Engelse taaltrainingen

  Waarom een training van OCD Opleidingen?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie

  Weet je niet welke cursus of training je moet kiezen?
  Vraag een gratis intake gesprek aan en we kijken samen
  welke het beste bij je past!
  Plan gratis intake gesprek