Cursus Duits voor beginners

Wil jij Duits leren op jouw niveau en wanneer het jou uitkomt?

 • Jouw eigen persoonlijke trainer
 • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
 • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen

Cursus Duits voor beginners, leren in eigen tempo

Wil jij Duits leren op jouw niveau en wanneer het jou uitkomt?

Wil jij graag snel, als beginner, de Duitse taal onder de knie krijgen? Dat kan bij OCD Opleidingen en daarom helpen wij je graag verder. Hoe wij dat doen? Daarvoor gaan we samen met jou aan de slag. Dat start al vanaf het eerste contactmoment. Wij starten namelijk alle Duitse cursussen met een gratis en vrijblijvende intake. Tijdens deze intake gaan we samen met jou bepalen wat jouw leerdoelen zullen zijn. Daarnaast meten we met een taaltest jouw huidige niveau van de Duitse taal. Natuurlijk zal dat als beginner niet al te hoog zijn, maar onderschat jezelf niet. Vaak heb je in je leven en op school al best wat kennis opgedaan en dat is mooi, want alles wat je al weet, hoef je van ons niet meer te leren.   

Op basis van deze intake maken wij een persoonlijk leerplan voor jou en daarmee ga je in een 1 op 1 situatie, samen met jouw persoonlijke trainer werken aan het behalen van jouw leerdoelen.  

Waarom kan een cursus Duits voor beginner interessant zijn voor jou?

Wist je dat Duits de meest gesproken taal is binnen de Europese Unie? Naar schatting spreken ongeveer twintig procent van de inwoners van de EU Duits. Dat is ruim één op de vijf inwoners. Daarnaast is Duitsland de belangrijkste handelspartner van Nederland. Met een cursus Duits voor beginners leg jij de basis voor een mooie positie op de arbeidsmarkt voor nu en voor de toekomst. Of het nu voor je huidige werkgever is of omdat je in de toekomst meer kans wil maken op de arbeidsmarkt.

Dit is wat je kan verwachten van een cursus Duits voor beginners

Bij OCD Opleidingen geloven wij in de kracht van onze kandidaten. Kies je voor de cursus Duits voor beginners dan zorgen wij ervoor dat de lessen bij jouw persoonlijke wensen en behoeften aansluiten. Centraal staan jouw persoonlijke leerdoelen. Tijdens de cursus Duist voor beginners werk je samen met jouw persoonlijke trainer richting het behalen van je doelen. De cursus Duits is zo opgesteld dat je op jouw eigen tempo Duits kunt leren spreken voor beginners. Natuurlijk leer je tijdens de cursus Duits voor beginners hoe je in een zakelijke omgeving jezelf middels de Duitse  taal kunt uitdrukken. Tijdens de cursus Duits voor beginners oefen je met spreek-, lees- en schrijfvaardigheid. Je breidt jouw woordenschat uit en de onderwerpen spelling, grammatica en stijl komen aan bod.

Hoe zit het na afloop met jouw Duits voor beginners niveau?

Je sluit jouw cursus Duits voor beginners altijd af met een certificaat. Hierop lees je precies welke vorderingen je hebt gemaakt en welke scores je hebt behaald. Gebruik jouw certificaat om een vervolgcursus te starten of om jou behaalde niveau van de Duitse taal aan te tonen.  

Wat zijn de voordelen van onze Duitse cursus voor beginners?

Kiezen voor OCD Opleidingen is vooral kiezen voor kwaliteit en maatwerk. Als jij besluit om jouw cursus Duits voor beginners bij ons te starten dan kies je voor een persoonlijke trainer, dan kies je voor een cursus op jouw tempo en op jouw niveau, dan kies je voor flexibiliteit in lestijden en les data, dan kies je voor een persoonlijke benadering en bovenal kies je voor jezelf. Wij helpen je om jouw persoonlijke doelen te behalen op een zo efficiënt mogelijke manier. Daarnaast is er altijd wel een locatie voor jouw Duitse les voor beginners bij jou in de buurt te vinden. Je kunt er zelfs voor kiezen om de cursus Duits bij jou op kantoor te volgen. 

Gratis intake gesprek
Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk engels leeradvies.

** Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.
Bel voor meer informatie

  Waarom een taaltraining Engels van OCD Opleidingen?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie

  Volg OCD Opleidingen ook op sociale media: