Cursus juridisch Duits

Snel juridisch Duits leren

 • Jouw eigen persoonlijke trainer
 • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
 • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen
Cursus juridisch Duits

Leer bij ons juridische Duits spreken

De cursus juridisch Duits is bedoelt voor professionals die net die stap willen zetten in juridische Duitse taalvaardigheden. Onze taaltrainers, professionals met veel ervaring, vinden het een uitdaging zich aan te passen aan wat jij nodig hebt. Wij noemen dat de OCD Opleidingen maatwerkmethode. Wij geloven dat een taaltraining alleen effectief is wanneer deze aansluit bij jouw behoefte. OCD Opleidingen biedt maatwerk taaltrainingen zodat jij je verder kan ontwikkelen. Zowel volledig online, fysiek op een van onze leslocaties of een combinatie hiervan, maar altijd op basis van jouw behoefte.

Duitse taalvaardigheden verbeteren bij OCD Opleidingen

Je juridisch Duitse taalvaardigheden verbeteren bij OCD Opleidingen start altijd met een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. In dit gesprek onderzoeken we waar je op dit moment staat en wat je doelen zijn in het verbeteren van je juridisch Duitse taalvaardigheden. Daarnaast is een intakegesprek ook gewoon een gesprek om te ervaren of OCD Opleidingen die cursus juridisch Duits biedt die bij jou past.

Mocht je een goed gevoel overhouden aan het intakegesprek gaan wij voor je aan de slag. Op basis van het adviesgesprek ontwikkelen we een persoonlijk plan van aanpak voor jouw taaltraining. De vervolgstap is het doorspreken van jouw doelen en wensen met jouw vaste docent zodat er een lessenpakket kan worden ontwikkelt. Iedere persoon is anders, heeft andere leervaardigheden en doelstellingen. Door op deze manier de taaltraining te laten aansluiten bij de doelstellingen die jij als cursist hebt, willen wij de verwachtingen vooraf graag waarmaken achteraf. Eerlijk en transparant.

Onze praktijkgerichte lesmethode

Onze lesmethode voor een cursus juridisch Duits is altijd praktijkgericht. Op deze manier kunnen we direct inspelen op jouw behoefte om bijvoorbeeld juridische termen aan te leren en of te verbeteren. Daarnaast behandelen we vanzelfsprekend ook theorie voor een goede basis. Wil je meer weten over bijvoorbeeld leslocaties, onze aanpak of weten wat jouw taalniveau op dit moment is? Vraag dan een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek aan. We helpen je graag verder!

Gratis intake gesprek
Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk engels leeradvies.

** Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.
Bel voor meer informatie

  Waarom een taaltraining Engels van OCD Opleidingen?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie

  Volg OCD Opleidingen ook op sociale media: