De Cedeo-erkenning

Kwaliteit in lesgeven

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen

De Cedeo-erkenning

Wie binnen een organisatie verantwoordelijk is voor de inkoop van opleidingen, cursussen, trainingen of andere HR-diensten, kan kiezen uit een overweldigend aanbod. Maar hoe stel je daaruit een verantwoorde shortlist samen? De belangrijkste schifting is meteen de simpelste. Steeds meer inkopers van opleidingen kiezen uitsluitend uit aanbieders die Cedeo-erkend zijn. Dat geeft ze de garantie dat minimaal 80 procent van hun klanten ‘tevreden tot zeer tevreden’ is over de kwaliteit en de dienstverlening. Daarnaast hebben ze de zekerheid dat deze beoordeling actueel is. Want om hun Cedeo-erkenning te behouden moeten aanbieders elke twee jaar een nieuw klanttevredenheidsonderzoek afsluiten met een positief resultaat. De Cedeo-erkenning staat dus gelijk aan een krachtige aanbeveling door collega-inkopers.

Cedeo-erkenning

Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie voor onder andere de HR Sector. Aan de hand van periodiek klanttevredenheidsonderzoek onder inkopers van opleidingen en andere HR-diensten beoordeelt Cedeo de aanbieders op kwaliteit, continuïteit en klantgerichtheid.

Kritisch onderzoek

Om voor een Cedeo-erkenning in aanmerking te komen moeten wij als aanbieder voldoen aan nauw omschreven kwantitatieve en kwalitatieve criteria. Zo moeten wij in ieder geval 80% klanttevredenheid scoren. Dit houdt in dat van de respondenten minimaal 80% 'tevreden tot zeer tevreden' moet zijn over onze diensten, de samenwerking en de behaalde resultaten. Hierin kunt u begrijpen dat wij als 9+ organisatie hier erg veel waarde aan hechten. Met veel trots presenteren wij dan ook dat wij een score van 92% hebben behaald.

Conclusie uit het onderzoek over OCD Opleidingen

Lees hieronder een stukje over het klanttevredenheidsonderzoek dat is gedaan bij OCD Opleidingen:

"In hun eindoordeel over de maatwerkopleidingen van OCD zijn alle referenten tevreden tot zeer tevreden. Gevraagd naar de sterke kanten van de opleidingen, laat men zich allereerst lovend uit over de docenten: “De docent was geen techneut zoals ik, maar hij kon heel goed duiden waar je aandacht aan moest besteden”, “Hij was heel duidelijk en had zich goed in mijn vraag verdiept” en “Ik had er echt totaal geen zicht op. De docent heeft enorm veel geduld met mij gehad. Uiteindelijk heb ik het goed genoeg onder de knie gekregen.” Ook het hoge maatwerkgehalte roept tevredenheid op: “De docent heeft enorm zijn best gedaan om het aan onze behoeften aan te passen. Dat is goed gelukt”, “Alle vragen die bij de collega’s leefden, zijn beantwoord” en “Er is echt ingegaan op onze behoeften zoals die in het voortraject aan de orde waren geweest.” Een referent voegt nog toe: “Er is feitelijk meer gebeurd dan afgesproken, omdat er een extra stukje cultuur aan toegevoegd is. Dat heeft ons achteraf enorm veel opgeleverd.” Desgevraagd bevestigen allen dat zij graag bereid zijn om de maatwerktrainingen van OCD aan te bevelen bij derden."

Het complete onderzoek

Benieuwd naar het meest recente complete onderzoek? Lees deze via de site van Cedeo of download het onderzoek via deze link.
Bel me terug
Ben je benieuwd welke training het beste bij je past?
Bel voor meer informatie

Waarom een training van OCD Opleidingen?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie

Volg OCD Opleidingen ook op sociale media: