Cursus Nederlands Lelystad

Nederlands leren in Lelystad

 • Jouw eigen persoonlijke trainer
 • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
 • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen
Cursus Nederlands Lelystad

Cursus Nederlands Lelystad

Nederlands leren in Lelystad

Wil je graag werken aan jouw zakelijk taalontwikkeling? Wil je bijvoorbeeld foutloos in het Nederlands een mail kunnen versturen of begrijp je niets van de -d’s en -t’s? Kom dan bij OCD Opleidingen Lelystad werken aan je zakelijk Nederlandse taalvaardigheden en zet de stap naar het beter kunnen gebruiken van het Nederlands. Onze taaltrainers en docenten staan voor je klaar.

Een gratis intake; zo kies je altijd wat het beste is voor jou.

Wij geloven in onze OCD Opleidingen maatwerkmethode. Hierin stellen we altijd jou centraal. Jouw leerdoelen en wensen zijn immers het belangrijkste. Voor jou, maar ook voor ons.
Om een goed beeld te krijgen van jouw leerdoelen en wensen plannen we een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek komende de volgende onderdelen aan bod;

 • Startniveau; om voor jou een training op maat te kunnen samenstellen is het belangrijk om te weten waar je nu staat. We gebruiken deze gegevens als startpunt van de cursus Nederlands.
 • Online vragenlijst; Wat zijn jouw doelen? Wanneer wil jij de cursus/training volgen, maar ook willen we graag weten waarom je deze training/cursus Nederlands wil volgen.
 • Intakegesprek; De vragenlijst bespreken we uitgebreid tijdens het gesprek zodat wij een goed beeld hebben waarom jij een cursus Nederlands wil volgen en wat voor jou hierin belangrijk is. Dit gesprek plannen we op locatie of online via Microsoft Teams of Zoom. Wat jij prettig vindt.

Aan de hand van bovenstaande pijlers stellen we een opleidingsplan voor je op. Hierin staat beschreven hoe we jou helpen je doelen te bereiken, maar ook hoeveel tijd jij dient te investeren in het behalen van je doelen.

Cursus op maat en gericht op jouw werk

Wij bieden zakelijke cursussen Nederlands. Met andere woorden, je leert bij ons om je tijdens het werk beter verstaanbaar te maken. Je leert bijvoorbeeld een foutloze e-mail te schrijven. Of je leert om een gesprek met je collega in het Nederlands te voeren of om een klant te woord te staan. Een cursus dus waar je op kunt bouwen.

Leer beter Nederlands spreken, lezen, luisteren en schrijven

Een taal bestaat altijd uit vier basis elementen; lezen, luisteren, spreken en schrijven. Afhankelijk van jouw niveau, jouw wensen en behoeften komen alle onderdelen aan bod. Maar we kunnen de cursus Nederlands in Lelystad ook op een specifiek element richten. Heb je bijvoorbeeld al een behoorlijk niveau maar is je uitspraak onvoldoende? Dan kun je bij ons een cursus Nederlands spreken volgen. Of wellicht kun je al goed Nederlands spreken maar gaat het schrijven van een rapport moeilijk. Kom dan bij ons voor een cursus Nederlands rapporteren. 

OCD Opleidingen in Lelystad

Wij verzorgen trainingen in en om Lelystad. Hiervoor gebruiken we onze leslocaties in Almere en Zwolle, maar ook in Lelystad zelf hebben we een ruimte om een cursus Nederlands te kunnen verzorgen. Hier kom je vanzelf in de juiste stemming om te leren. Start vandaag nog jouw cursus Nederlands in Lelystad en vraag een gratis intake aan. 

Gratis intake gesprek
Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk engels leeradvies.

** Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.
Bel voor meer informatie

  Waarom een taaltraining Engels van OCD Opleidingen?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie

  Volg OCD Opleidingen ook op sociale media: