Cursus Nederlands
Training Nederlands op maat

Kom bij ons zakelijk Nederlands leren

 • Jouw eigen persoonlijke trainer
 • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
 • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen
Nederlands leren in je eigen tempo!

Nederlands leren in je eigen tempo!

Wist je dat één op de negen mensen in Nederland moeite heeft met lezen en schrijven? Ogenschijnlijk simpele zaken als formulieren invullen, aanvraag doen van huur- of zorgtoeslag of het helpen van kinderen met het huiswerk. Voor veel Nederlanders is dit niet altijd gemakkelijk.

Rapporten opstellen, zakelijke Nederlandse brief schrijven, een sollicitatiebrief schrijven of een zakelijk gesprek voeren? Ook dit zijn onderwerpen waar veel Nederlanders dagelijks mee worstelen. Komt het je dus bekend voor? Je bent echt niet de enige.

Bij een Nederlandse taaltraining is het volgens ons belangrijk dat jouw leervraag centraal staat. De taaltraining moet namelijk bijdragen aan jouw taalontwikkeling. Hoe wij dat doen? Wij geloven in maatwerk, dus geen vaststaande opleidingen volgens een vaste methode. Voor ons betekent dit dat we jouw leervraag centraal stellen in de cursus. Daarnaast kijken we naar jouw wensen en agenda.
Hoe werkt dat voor jou? Allereerst voeren we samen een (vrijblijvend) intake gesprek. In dit gesprek maak je een test en voer je een uitgebreid gesprek met een van onze adviseurs. Aan de hand van deze uitgebreide intake stellen wij een persoonlijk opleidingsplan op. Bij een akkoord op dit plan volgt een eerste gesprek met jouw persoonlijke docent om dit plan verder uit te werken. Vervolgens starten de lessen op een moment die jou uitkomen.

Onze cursus Nederlands kent een praktijkgerichte aanpak. Theorie, grammatica en diverse praktijkoefeningen volgen elkaar op waardoor er altijd ruimte is voor jouw leervraag. Op deze manier werk jij samen met jouw persoonlijke docent aan jouw ontwikkeling.

Na afloop van de cursus Nederlands ontvang je altijd een OCD Opleidingen certificaat van de desbetreffende cursus. Hierop staan o.a. je Nederlandse taalscore vermeld zodat je je niveau kan aantonen.

Leslocaties OCD Opleidingen

OCD Opleidingen verzorgt cursussen Nederlands in Deventer, Utrecht, Almere en Zwolle op alle niveaus. Het maakt dus niet uit of je beginner bent in het Nederlands of dat je al vergevorderd bent. We hebben diverse moderne leslocaties waar we lessen verzorgen, maar waar je ook kan studeren, kan genieten van een goede kop koffie of misschien wel een goede lunch; een fijne plek om te zijn!

Dus kom bij OCD Opleidingen in Nederlands leren en vraag nu nog een gratis intakegesprek aan.

Gratis intake gesprek
Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk engels leeradvies.

** Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.
Bel voor meer informatie

  Waarom een taaltraining Engels van OCD Opleidingen?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie

  Volg OCD Opleidingen ook op sociale media: