OCD Opleidingen
Kom bij ons je grenzen verleggen

NEFIT BOSCH

Nefit is met meer dan 3 miljoen verkochte HR-toestellen al meer dan 30 jaar het meest verkochte merk. Sinds Nefit in de jaren tachtig de eerste HR-ketel ter wereld introduceerde, is ons programma uitgegroeid tot een breed aanbod van energiebesparende oplossingen voor verwarming, warm water en duurzame energie. Niet alleen voor huishoudens: ook in industrie, utiliteit en projectenmarkt is Nefit een sterke naam.

Bosch Nederland maakt deel uit van Bosch Thermotechniek. Deze organisatie levert producten over de gehele wereld en is in Europa de grootste speler op de verwarmingsmarkt. 
 
Duurzaamheid 
Duurzaamheid gaat bij Bosch nóg verder dan energiezuinig verwarmen, een lagere CO2-uitstoot en een verbeterde EPC. Duurzaamheid betekent ook gebruikmaken van technische componenten die jarenlang meegaan.

Innovatie
De Bosch Group investeert royaal in Research & Development. Bij Bosch Thermotechniek wordt hard gewerkt aan duurzame oplossingen, zoals het Solarsysteem, verbeterde HR-systemen en de elektrische warmtepomp. Oplossingen waarvan de effectiviteit en betrouwbaarheid bij de introductie al vast staan: alle systemen zijn immers uitgebreid getest.

 

Waarom een training van OCD Opleidingen?