Cursus Engels
Training Engels op maat

Kom bij ons zakelijk Engels leren

 • Jouw eigen persoonlijke trainer
 • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
 • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen

Vloeiend Engels leren in Deventer?

Volg een Engelse cursus bij OCD Opleidingen in Deventer! Er zijn legio redenen om je Engels te willen verbeteren. Engels is immers één van de meest gesproken talen ter wereld. Grote kans dat jij in je werk te maken krijgt met het lezen, luisteren of spreken van de Engelse taal. Wil je zelfverzekerd Engels spreken? Een stuk minder tijd kwijt zijn aan Engelse zakelijke mails? Professioneel overkomen op internationale collega’s? Begin dan vandaag nog met één van de Engelse cursussen van OCD Opleidingen. Gewoon in jouw eigen woon- of werkplaats Deventer te volgen!

Volg je een training bij OCD Opleidingen, dan is dit altijd maatwerk. Jouw leerwensen staan centraal bij het taaltraject. We beginnen daarom altijd met een gratis intake. In deze intake zal één van onze studieadviseurs jouw sterke- en verbeterpunten op gebied van de Engelse taal doornemen. Er is ruimte om je wensen te bespreken op gebied van locatie, tijdstip en type training. We gaan met onze tijd mee, informeer eens naar mogelijkheden van digitaal Engels leren!

Een cursus Engels kun je bij ons volgen in Deventer en op vele andere locaties. Denk bijvoorbeeld aan Utrecht, Zwolle, Arnhem, Lelystad, Almere of Enschede.

We vinden het belangrijk dat jouw Engelse cursus persoonlijk is. Daarom heb je altijd een persoonlijke trainer die uitdaagt om het beste uit jezelf te halen. Engels leren  spreken, luisteren of lezen is voor ons stap één. Vervolgens moet jij je ook zelfverzekerd voelen om de taal te gebruiken.

Iedere cursist is verschillend, daarom bieden wij ook vele verschillende Engelse cursussen aan. Uiteraard altijd maatwerk, zoals je van ons gewend bent.

Gratis intake gesprek
Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk engels leeradvies.

** Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

  Waarom een taaltraining Engels van OCD Opleidingen?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie