Français des affaires
Training op maat

Kom bij ons zakelijk Frans leren

 • Jouw eigen persoonlijke trainer
 • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
 • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen

Cursus Frans

Wil je je Franse taalvaardigheid verbeteren en meer zelfvertrouwen krijgen bij het spreken en presenteren in het Frans? Dan biedt een op maat gemaakte cursus Frans bij OCD Opleidingen uitkomst. Bij ons kun je kiezen uit individuele lessen of klassikale lessen die speciaal op jouw situatie zijn afgestemd. Bedrijven kunnen bij ons een klassikale cursus Frans op locatie volgen (incompany), maar ook individuele lessen online behoren tot de mogelijkheden.


Een cursus Frans speciaal voor jou

Frans is één van de meest gesproken talen in Europa, door meer dan 285 miljoen mensen wereldwijd. Een goede beheersing van deze wereldtaal is dan ook van groot belang, bijvoorbeeld als je familie of vrienden hebt die in Franstalige gebieden wonen of als je voor je werk veel met de taal te maken hebt. Bij OCD Opleidingen leer je Frans op jouw niveau, met behulp van onze eigen 1 op 1 maatwerkmethode. Presenteren, schrijven en communiceren in het Frans wordt bij ons ‘simple comme bonjour’. Kies voor OCD Opleidingen en haal het beste uit jezelf!


Inhoud

 • Hoe verzorgt OCD een cursus Frans?
 • Spoedcursus Frans
 • Zakelijk Frans
 • Technisch Frans
 • Presenteren in het Frans
 • Schrijven in het Frans
 • Locaties cursus Frans
 • Voordelen cursus Frans
 • Ons aanbod cursussen en trainingen

 • Hoe verzorgt OCD Opleidingen een cursus Frans?

  Bij OCD Opleidingen stellen we samen met jou een persoonlijke leerroute op voor jouw cursus Frans. Allereerst nemen we een taaltest Frans af om jou huidige niveau te bepalen. Vervolgens hebben we een kennismakingsgesprek waarin we kijken naar jouw motivatie en wensen. Op basis hiervan maken we een op maat gemaakt leerplan, waarbij jouw persoonlijke leerdoelen en situatie altijd centraal staan. Of je nu wilt leren presenteren, schrijven of communiceren, we helpen je graag verder. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van OCD Opleidingen met daarop jouw Franse taalniveau, zodat je kunt laten zien wat jouw niveau is.


  Spoedcursus Frans

  Wil je in korte tijd snel jouw Frans verbeteren? Dan is onze spoedcursus Frans perfect voor jou. Met deze cursus zorgen we er samen voor dat je vliegensvlug de Franse taal onder de knie krijgt. Alle belangrijke onderdelen, zoals schrijven, lezen en spreken komen aan bod.

  Terug naar inhoud


  Zakelijk Frans

  Ook op de werkvloer wordt Frans steeds belangrijker. Als je bijvoorbeeld contact hebt met Franstalige landen of Frans de voertaal is binnen jouw bedrijf, is het belangrijk om goed te kunnen communiceren. Onze cursus "zakelijk Frans biedt hierbij de nodige training. Je leert onder andere presenteren in het Frans,of bijvoorbeeld inkopen en onderhandelen in het Frans.


  Technisch Frans

  Kom je in jouw technische werk veel in aanraking met de Franse taal? Dan is onze cursus technisch Frans zeker iets voor jou. We gaan aan de slag met technische woordenschat en communicatie in het Frans zodat jij je binnen jouw werk beter kan uitdrukken en anderen verstaat.

  Terug naar inhoud


  Presenteren in het Frans

  Veel mensen vinden het spannend om voor grote groepen te spreken, laat staan in een vreemde taal. Met onze cursus presenteren in het Frans is dit verleden tijd. We werken samen aan jouw presentatie- en spreekvaardigheden, zodat je straks met gemak jouw presentaties in het Frans kunt geven.


  Frans schrijven

  Ook het schrijven in het Frans kan lastig zijn. In onze cursus Frans schrijven gaan we daarom aan de slag met spelling, grammatica en andere schrijfvaardigheden. Op deze manier wordt het opstellen van Franstalige mails, nieuwsbrieven en andere teksten een fluitje van een cent.

  Terug naar inhoud


  Op welke locaties kun je de cursus Frans bij ons volgen?

  Wil je graag je Frans verbeteren en ben je op zoek naar een cursus die bij jou past? Goed nieuws: met OCD Opleidingen heb je meerdere locaties door heel Nederland waar je onze cursus Frans kunt volgen! Of je nu in Almere, Deventer, Zwolle of Utrecht woont, er is altijd een leslocatie bij jou in de buurt. Kijk hier voor een lijst met locaties in jouw buurt!

  Dus, woon je in het oosten van het land en wil je graag je Franse vaardigheden verbeteren? Dan ben je bij onze leslocaties in Deventer aan de Keizerstraat 39 of Zwolle aan de Assendorperdijk aan het juiste adres! En als Utrecht 'je stadsie' is, dan kun je onze cursus Frans volgen op onze leslocatie aan de Computerweg 22.

  Maar wat als je niet in de buurt woont van een van onze locaties? Geen probleem! We hebben flexibele locaties door heel Nederland en bieden ook online cursussen aan waarbij je de Franse taal kunt leren spreken, lezen en schrijven. Met onze online cursus Frans kun je overal en altijd leren, op je eigen tempo en op een manier die bij jou past. Dus waar je ook bent, wij helpen je graag om je Franse vaardigheden te verbeteren!

  Terug naar inhoud


  Voordelen cursus Frans bij OCD Opleidingen?

  Bij OCD Opleidingen heb jij de regie over jouw eigen leerproces! Dat betekent dat jij in overleg met jouw trainer je les hebt. De cursus is volledig op maat samengesteld, waardoor jij gemotiveerd blijft en écht iets aan de cursus hebt. En het allerbeste is dat je de cursus op jouw eigen tempo kunt voltooien, dus er gaat voor jou geen kostbare tijd verloren!

  Gratis intake gesprek
  Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk Frans leeradvies.

  ** Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.
  Bel voor meer informatie

  Andere talen

  Wil je naast Frans leren, ook een andere taal goed kunnen spreken, lezen en schrijven? Volg dan een van andere taalcursussen die je bij OCD Opleiding kunt volgen.

 • Cursus Nederlands
 • NT2 Nederlands
 • Cursus Duits
 • Cursus Engels
 • Cursus Spaans

 • Terug naar inhoud


  Waarom een taaltraining Frans van OCD Opleidingen?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie

  Volg OCD Opleidingen ook op sociale media: