Zakelijk Duits Den Bosch

Training zakelijk Duits in Den Bosch

 • Jouw eigen persoonlijke trainer
 • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
 • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen
Cursus Duits Den Bosch

Cursus Duits Den Bosch, kom bij ons je grens verleggen

Hoe ga jij zelfverzekerd Duits leren spreken, schrijven, lezen of luisteren? Dat is een vraag waar veel mensen mee rondlopen. Natuurlijk een kort gesprekje op vakantie in Duitsland lukt nog wel. Maar een telefoongesprek met een zakelijke klant? Of erger nog een presentatie in het Duits voor zakelijke klanten. En juist met deze vragen kunnen wij je verder helpen en dat is wellicht malijker dan je nu denkt.  

Met onze unieke aanpak helpen wij jou om precies dat te leren waar je behoefte aanhebt om één of meerdere stappen verder te komen. Persoonlijk en volledig op maat. In de morgen leren en in de middag toepassen is ons motto.

Zakelijke cursus Duits in Den Bosch

Wij geloven in leren vanuit het individu. Met andere woorden tijdens onze cursus Duits in Den Bosch sta jij centraal. Dat kan ook omdat onze methode uitgaat van individuele lessen. Alleen jij en een professionele trainer.

Als uitgangspunt nemen we jou praktijk en bouwen daar de cursus omheen. En nee dat dat is helemaal niet lastig of extra duur. Natuurlijk zijn de lessen iets duurder dan in groepsverband, maar je hebt veel minder lessen nodig om je doelen te behalen.

Kortom je gaat lekker aan de slag met jouw eigen praktijksituaties. Zo oefen je samen met jouw persoonlijke trainer die presentatie die je binnenkort moet geven of werk je samen aan het verbeteren van jouw schrijfvaardigheid als het gaat om zakelijke e-mails of ga je aan de slag om die lastige telefoongesprekken in het Duits te verbeteren.

Naast een cursus Duits op maat in Den Bosch bieden wij ook een voortraject op maat. Ons kosteloze en vrijblijvende intaketraject biedt jou de unieke kans om je niveau te laten meten en van ons een uitvoerig adviesrapport te ontvangen, waarmee je makkelijk in overleg kunt treden met je werkgever voor een vergoeding.   

Na afloop van jouw cursus Duits in Den Bosch ontvang je het goed gewaardeerde OCD Opleidingen certificaat. Hierop staat o.a. je Duitse taalniveau vermeldt zodat je je niveau kan aantonen.

OCD Opleidingen in Den Bosch

OCD Opleidingen verzorgt diverse cursussen Duits in Den Bosch en de omgeving van Den Bosch voor alle niveaus. Of je de Duitse taal al behoorlijke vaardig bent of omdat je je wil specialiseren in technisch Duits of juridisch Duits ; bij OCD Opleidingen ben je altijd op de juiste plaatst. We hebben aan de Bruistensingel in Den Bosch een moderne leslocatie tot onze beschikking waar je naast leren ook terecht kan voor een goede kop koffie of een lekkere lunch. Ook zijn er 167 parkeerplaatsen ter beschikking.  

Kom je Duits verbeteren bij OCD Opleidingen en vraag een vrijblijvend intakegesprek aan.

Welke andere taalcursussen kan je bij OCD Opleidingen volgen?

Wist je dat wij naast een cursus Duits ook allerlei andere taalcursussen aanbieden? Je kunt OCD Opleidingen ook wel als een taalinstituut zien. Wij hebben jarenlang ervaring met het aanbieden van verschillende soorten taalcursussen. Van een cursus Duits klassikaal tot een cursus Engels spreken of een cursus zakelijk Frans. Daarnaast zijn al deze soorten cursussen ook voor verschillende talen in te zetten. De taalcursus kun je zowel op zakelijk als recreatief niveau volgen. Er is niets leukers dan een nieuwe taal aanleren. Hieronder lees je uit welke talen je bij ons kunt kiezen:

 • Cursus Nederlands
 • NT2 Nederlands
 • Cursus Frans
 • Cursus Engels
 • Cursus Spaans
 • Gratis Duitse Taaltoets?

  Test gratis jouw Duitse Taalniveau online.

  Bekijk gratis Duitse taaltoets
  Gratis intake gesprek
  Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk engels leeradvies.

  ** Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

   Waarom een taaltraining Engels van OCD Opleidingen?

   • Jouw eigen persoonlijke trainer
   • 8.7 klantwaardering
   • Leren in kleine groepen of 1-op-1
   • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
   • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
   • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie