Cursus Spaans in Den Bosch

Kom bij ons zakelijk Spaans leren

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • Mooie Locatie in Den Bosch aan de Bruistensingel 400 of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Je zelfvertrouwen vergroten in het Spaans
Informatie aanvragen

De snelste weg om jouw Spaans te verbeteren in Den Bosch!

Op zoek naar een cursus Spaans in Den Bosch? Een zakelijke mail versturen, een presentatie geven, een telefoongesprek met een klant; allemaal voorbeelden van communicatiemomenten die waar je ruis kan ervaren omdat je Spaans niet helemaal optimaal is. Weet je gerust dat je hier absoluut niet de enige in bent. 

Een cursus Spaans zorgt er daarnaast voor dat je je zelfverzekerder gaat voelen, meer durft, hierdoor je Spaans meer gaat gebruiken en zo beter wordt in je Spaanse taalvaardigheden.


Bekijk al onze Spaanse taalcursussen in Den Bosch

Cursus Spaans in Den Bosch

Volgens ons is het bij een Spaanse taaltraining het belangrijkste dat onderzocht wordt wat jij precies nodig hebt. Dit is belangrijk omdat jij als persoon uniek bent, je op een specifieke manier leert, maar ook specifieke behoeften hebt. We stellen daarom jouw leervraag centraal.

Wij geloven in de kracht van maatwerk, dus geen vaststaande cursus Spaans via een vaste methode. Hoe wij dit doen? Dit doen wij allereerst door middel van een persoonlijk en vrijblijvend intakegesprek. We kijken naar jouw wensen en behoeften, overige randvoorwaarden zoals agenda, lestijden en locatie. Jouw leervraag is hierbij altijd het belangrijkste. We laten je een test maken waarmee we jouw Spaanse taalniveau kunnen bepalen. Al deze punten zijn van belang om tot een goed advies te komen wat jij nodig hebt.

Aan de hand van het gesprek stellen we een persoonlijk opleidingsplan op. Wanneer je akkoord gaat met dit plan volgt een gesprek met jouw persoonlijke docent om dit verder uit te werken. Vervolgens starten de lessen op een moment dat het jou uitkomt.

Bekijk al onze Spaanse taalcursussen in Den Bosch
Plan gratis intakegesprek
Onze cursus Spaans kent een praktijkgerichte aanpak. Theorie, grammatica en diverse praktijkoefeningen volgen elkaar op waardoor er altijd ruimte is voor jouw leervraag. Op deze manier werk jij samen met jouw persoonlijke docent aan jouw ontwikkeling.

Na afloop van jouw cursus Spaans ontvang je het goed gewaardeerde OCD Opleidingen certificaat. Hierop staat o.a. je Spaanse taalniveau vermeldt zodat je je niveau kan aantonen.

OCD Opleidingen in Den Bosch

Kijk eens binnen in onze locatie in Den Bosch

Den Bosch Den Bosch Den Bosch

OCD Opleidingen verzorgt een cursus Spaans in Den Bosch en omstreken voor alle niveaus. Of je dus de Spaanse taal nog niet zo vaardig bent of je je wil specialiseren in technisch Spaans of juridisch Spaans; bij OCD Opleidingen ben je altijd op de juiste plaatst. We hebben aan de Bruistensingel in Den Bosch een moderne leslocatie tot onze beschikking waar je naast leren ook terecht kan voor een goede kop koffie of een lekkere lunch. Ook zijn er 167 parkeerplaatsen ter beschikking.  

Kom je Spaans verbeteren bij OCD Opleidingen en vraag een vrijblijvend intakegesprek aan.

Andere locaties van OCD Opleidingen waar je een cursus Spaans kunt volgen

Cursus Spaans verzorgen wij onder andere op onderstaande locaties:

Andere trainingen van OCD Opleidingen in Almere

Wil je naast de cursus Spaans, ook een andere trainingen volgen? Bekijk hier welke trainingen je bij ons kunt volgen.

Gratis intake gesprek
Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk engels leeradvies.

** Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

Waarom een taaltraining Engels van OCD Opleidingen in Den Bosch?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie