Cursus Nederlands Enschede

Nederlands leren in Enschede

 • Jouw eigen persoonlijke trainer
 • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
 • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
Informatie aanvragen
Cursus Nederlands Enschede

Cursus Nederlands Enschede

Nederlands leren in Enschede

Wil je graag werken aan jouw zakelijk taalontwikkeling? Voel je je onzeker omdat je regelmatig wordt aangesproken op foutjes? Wil je bijvoorbeeld foutloos in het Nederlands een mail kunnen versturen of begrijp je niets van de -d’s en -t’s? Kom dan bij OCD Opleidingen Enschede werken aan je zakelijke Nederlandse taalvaardigheden en zet de stap naar het beter kunnen gebruiken van het Nederlands.

Een gratis intake; zo kies je altijd wat het beste is voor jou.

Wij geloven in onze OCD Opleidingen maatwerkmethode. Hierin stellen we altijd jou centraal. Jouw leerdoelen en wensen zijn immers het belangrijkste. Voor jou, maar ook voor ons.
Om een goed beeld te krijgen van jouw leerdoelen en wensen plannen we een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek komende de volgende onderdelen aan bod;

 • Online vragenlijst; Waarom wil je een training of cursus Nederlands volgen? Waar kunnen we je precies bij helpen? Wat is voor jou belangrijkrijk? Allemaal vragen die wat ons betreft belangrijk zijn zodat we jou leren kennen en weten wat jouw situatie is.
 • Startniveau; om voor jou een training op maat te kunnen samenstellen is het belangrijk om te weten waar je nu staat.
 • Intakegesprek; De vragenlijst bespreken we uitgebreid tijdens het gesprek zodat wij een goed beeld hebben waarom jij een cursus Nederlands wil volgen en wat voor jou hierin belangrijk is. Dit gesprek plannen we op onze leslocatie in Enschede of online via Microsoft Teams of Zoom. Wat jij prettig vindt. Aan jou dus de keuze.

Met deze drie onderdelen stellen we voor jou een globaal opleidingsplan op. Allemaal nog kosteloos en vrijblijvend. Mocht je uiteindelijk besluiten om met ons te willen samenwerken, volgt er een gesprek met een docent/trainer Nederlands. Hij/zij gaat je vervolgens dieper testen zodat er een opleidingsplan op maat kan worden samengesteld.

Cursus op maat en gericht op jouw werk

Wij bieden zakelijke cursussen Nederlands. Met andere woorden, je leert bij ons om je tijdens het werk beter verstaanbaar te maken. Je leert bijvoorbeeld een foutloze e-mail te schrijven. Of je leert om een gesprek met je collega in het Nederlands te voeren of om een klant te woord te staan. Een cursus dus waar je op kunt bouwen omdat deze gericht is op jouw werksituatie.

Leer beter Nederlands spreken, lezen, luisteren en schrijven

Een taal bestaat altijd uit vier basis elementen; lezen, luisteren, spreken en schrijven. Afhankelijk van jouw niveau, jouw wensen en behoeften komen alle onderdelen aan bod. Maar we kunnen de cursus Nederlands in Enschede ook op een specifiek element richten. Heb je bijvoorbeeld al een behoorlijk niveau maar is je uitspraak onvoldoende? Dan kun je bij ons een cursus Nederlands spreken volgen. Of wellicht kun je al goed Nederlands spreken maar gaat het schrijven van een rapport moeilijk. Kom dan bij ons voor een cursus Nederlands rapporteren.

OCD Opleidingen in Enschede

Wij verzorgen trainingen in en om Enschede. Hiervoor gebruiken we onze moderne leslocatie bij MyOffice. Deze is gelegen centraal in Enschede en goed bereikbaar met het OV en een eigen parkeerplaats waar parkeren gratis is. Hier voel je je gauw thuis. Naast studeren is het hier mogelijk om een goede kop koffie/thee te drinken of te genieten van een fijne lunch. Het kan er allemaal. Start vandaag nog jouw cursus Nederlands in Enschede en vraag een kosteloze en vrijblijvende intake aan.

Gratis intake gesprek
Vraag een gratis intakegesprek aan en krijg een persoonlijk engels leeradvies.

** Na aanvraag nemen wij telefonisch contact met u op om kennis te maken.

  Waarom een taaltraining Engels van OCD Opleidingen?

  • Jouw eigen persoonlijke trainer
  • 8.7 klantwaardering
  • Leren in kleine groepen of 1-op-1
  • Flexibel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie
  • Altijd een locatie bij jou in de buurt of bij jou op kantoor
  • Effectief en snel leren: jij kiest de data, tijden en de lesfrequentie